De ce iubesc bărbații fotbalul?

Unii sociologi spun că pentru a cunoaște o societate este suficient să afli care este cel mai popular sport din acea țară. 

Fotbalul ocupă de mult timp toate topurile sportive în atenția publicului pe plan mondial. Este firesc să fie așa, deoarece este un sport asociat cu creativitatea: un amestec de artă a corpului și a minții al cărui scop declarat este obținerea fericirii.

Un fan adevărat poate divorța, își poate schimba casa sau jobul, dar pasiunea pentru fotbal îi va rămâne neatinsă deoarece îi dă o stare de beatitudine, de plenitudine. Mulți bărbați se simt mai vii având această pasiune, mai încrezători și entuziaști. 

Pronosticurile sportive sunt o proiecție firească a acestui fapt, așa că pariurile pe fotbal sunt actualmente și cele mai populare, atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați jucători.

De ce pariază începătorii pe fotbal?

Fotbalul este un sport care oferă celor interesați cele mai numeroase surse de informare. Conform statisticilor mondiale, dacă analizăm orice site de sport, cam 85% dintre clickuri ajung la acest sport rege și doar 15% la celelalte ramuri sportive luate împreună.

Popularitatea mediatică a fotbalului, simplitatea sa pe deplin dovedită, regulile jocului ușor de înțeles, precum și experiența personală (orice copil a șutat o minge cel puțin o dată, nu-i așa?) atrag un public numeros la partidele de fotbal. Pariurile sportive sunt o continuare directă a acestui interes, prin urmare fotbalul este sportul către care se orientează cei mai mulți pariori români.

Mai devreme sau mai târziu, un fan al fotbalului va afla de la prieteni, colegi, despre oportunitățile în materie de pariuri sportive și va dori să-și încerce măcar o dată abilitatea de cunoscător în domeniu. Oricine caută online niște ponturi pariuri astăzi va fi dirijat pe Google prioritar către cele referitoare la meciurile de fotbal ale momentului.

Specialiștii afirmă că există anumite modele care se repetă în comportamentul tuturor fanilor de fotbal care decid la un anumit moment dat ca să facă primul pariu sportiv online din viața lor. Iată cam ce gândește un astfel de jucător novice:

  • Voi paria pe fotbal, pentru că îl urmăresc de-o viață și înțeleg jocul.
  • Îmi doresc ca partidele de fotbal să fie mai interesant de urmărit și pariul pe care îl voi face va adăuga un plus de adrenalină, așa că voi avea parte de o distracție suplimentară.
  • Trebuie să pariez pe echipele favorite, ​​deoarece acestea sunt echipe puternice, care aproape întotdeauna câștigă. 
  • Casele de pariuri oferă o mulțime de pariuri diferite pentru fotbal. Cu siguranță voi putea alege ceva potrivit pentru mine, ceva la care mă pricep cu adevărat.
  • Pariez pe meciurile echipelor populare acum, pentru că îi cunosc pe toți jucătorii și pentru că atunci pot urmări cu mai mult interes transmisiunea meciurilor.
  • Dacă câștig la pariuri, le pot spune prietenilor mei despre asta și ei mă vor lăuda pentru că sunt un expert în fotbal.
  • Îmi place ideea că pot câștiga bani din fotbal prezicând victoria echipei mele favorite. Ce poate fi mai grozav decât asta?

Dacă trecem în revistă punctele de mai sus, nu este nimic de mirare că acum oamenii nu mai caută așa de febril ca în trecut un bilet în plus la stadion pentru o partidă de fotbal, ci mai degrabă informații despre biletul zilei, preferând să urmărească meciul de acasă.

De ce pariorii experimentați pariază pe fotbal?

Un parior experimentat înțelege că aparenta simplitate a fotbalului este uneori extrem de înșelătoare. Într-adevăr, regulile acestui joc sunt foarte simple și poate exista iluzia că oricine poate înțelege fotbalul în profunzime. Dar, de fapt, pariurile pe fotbal au o structură foarte complexă, pot fi definite  ca niște puzzle-uri compuse din numeroase detalii, unde multe informații sportive au o semnificație importantă.

Așadar, nu este suficient ca să înțelegi doar fotbalul în sine, trebuie să stăpânești și arta de a lucra cu pariurile sportive și de a găsi acele evenimente și șanse subestimate de majoritatea pariorilor. Un parior cu experiență caută mai în profunzime acele situații în care va avea un avantaj aducător de câștig financiar. Intră și tu în această categorie și nu vei regreta!

Articolul Anterior

De ce sa alegi Rhodos pentru a-ti petrece vacanta?

Articolul Urmator

Ce ai voie să mănânci după o extracție de măsea

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *