De ce este mai avantajos sa apelezi la serviciile unei case de amanet?

In zilele de astazi exista multe modalitati de a obtine un imprumut. Instabilitatea economica si inflatia ii obliga pe oameni sa caute tot mai mult ajutor la institutiile financiare. Insa s-a observat faptul ca, cu cat situatia din tara este mai grea, cu atat este mai dificil ca cineva sa obtina un imprumut. 

Adesea, nevoia de bani apare brusc si necesita o solutie imediata, in timp ce bancile si IFN-urile inaspresc conditiile. In acest moment, singura modalitate care permite oamenilor sa obtina un imprumut pe termen scurt, fara declaratii de venit sau prezenta unui istoric de credit pozitiv, este oferita de casele de amanet. 

Acestea au o singura conditie si anume: obiectele prezentate ca si garantie sa fie proprietatea celui care solicita imprumutul. Bunurile cele mai utilizate ca si garantii sunt bijuteriile de aur si argint. Insa pe langa serviciul amanet aur o casa de amanet ofera si imprumuturi de tip amanet pentru electronice, precum telefoane, laptopuri, televizoare tablete etc. 

Obtinerea unui imprumut in doar cateva minute

O casa de amanet permite clientilor sai sa retraga numerar aproape instantaneu si fara restrictii. Numai cu ajutorul unui buletin si folosind un bun drept gaj, clientii isi pot rezolva pe termen scurt problemele financiare. 

Imprumutul se acorda pe o perioada de la 2 zile pana la o luna – se poate prelungi contractul cu inca o luna, de un numar nelimitat de ori. Cu alte cuvinte, daca un client si-a amanetat bijuteriile familiei si nu doreste sa isi ia ramas bun de la ele, este destul de posibil sa le pastreze, prelungind contractul pana la data la care poate achita. Singura conditie este achitarea comisionului la zi datorat de client.

Multe persoane sunt derutate de rata dobanzii care se calculeaza zilnic si variaza in functie de agentie. Cu toate acestea, putini oameni stiu ca atunci cand se contacteaza un IFN, va trebui sa plateasca mult mai mult si imprumutul este posibil doar daca exista un istoric de credit bun. 

Cu o  casa de amanet, totul este mult mai usor si mai rapid:

  • Reputatia clientului nu este importanta;
  • Nu se ia in considerare existenta creditelor deschise in institutiile financiare;
  • Nu este necesara dovada solvabilitatii;
  • Rata dobanzii fara un imprumut garantat este mult mai mica, de exemplu, decat la un IFN;
  • Conditiile si cerintele sunt reduse si simplificate pe cat posibil.

Reparatia bijuteriilor o modalitate de a creste suma imprumutului 

Marile case de amanet lucreaza cu sprijinul unor specialisti cu inalta calificare care repara bijuterii de tot felul, inclusiv ajusteaza dimensiunile, elimina deformarile etc. Pentru a creste suma imprumutului, clientul trebuie sa aiba grija de starea produsului amanetat, care este luata in considerare la evaluarea si intocmirea contractului.

In concluzie –  atunci cand oamenii au nevoie de bani pentru cheltuieli neasteptate, iar bugetul propriu este restrans, pot apela la o casa de amanet care le poate asigura fondurile necesare.

Articolul Anterior

Top 4 beneficii ale consumului de cafea

Articolul Urmator

Cum iti pregatesti un portofoliu fizic pentru interviuri

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *