De ce ai nevoie la un eveniment corporate pentru copiii angajaților tăi?

Dacă organizezi o petrecere corporate la birou, la care vor fi prezenți și copiii colegilor tăi, îți recomandăm să te gândești din timp la alocarea unei părți din buget pentru distracția micuților. Energia lor debordantă și lipsa de răbdare într-un spațiu cu care nu sunt familiarizați îi poate neliniști. Avem pentru tine o serie de soluții simplu de pus în practică într-un spațiu office.

Amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii 

Mergi pe această variantă inspirată, dacă îți dorești ca cei mici să aibă o zonă doar al lor, dar supravegheați îndeaproape de părinții. Apeleaza la Waterboyz pentru amenajarea unui loc de joaca și poți raporta astfel mult mai bine complexitatea proiectului la spațiul disponibil sau buget. 

Lucrează cu specialiști în domeniul amenajărilor de perimetre pentru joaca celor mici și poți alege cele mai frumoase elemente pentru distracția micuților: 

  • căsuțe, tobogane și balansoare din plastic;
  • cuburi, animăluțe și alte forme frumoase din burete;
  • palmieri rotativi, cocotieri electrici și alte elemente de decor; 
  • suprafețe moi cu care se poate acoperi suprafața solului;
  • trambuline elastice, măsuțe și scăunele în diferite culori etc 

Chiar și în cazul unei petreceri corporate, joaca celor mici poate prinde rapid contur. Într-un astfel de spațiu, grija pentru cei mici este prioritară. În oferta Waterboyz pentru amenajarea locurilor de joacă interioară sunt disponibile doar echipamente conforme cu cele mai înalte standarde, realizate din materiale speciale concepute pentru o rezistență deosebită. 

Închirierea unei echipe de animatori cu experiență

Cele mai citite articole

Cei care pot oferi un cadru optim pentru distracția celor mici sunt animatorii special pregătiți pentru astfel de petreceri. Aceștia îi pot invita pe puști să participe la tot felul de activități distractive, asigurând în același timp protecția copiilor. Cântecele și poezii, pictură, dans și activități fizice în spațiul de joacă amenajat la interior – lista cu distracții este una variată, dacă optezi pentru închirierea unor animatori cu experiență. 

O simplă căutare online îți permite să descoperi oferta disponibilă acum în piață, pentru a lua legătura cu acești furnizori de servicii. În alegerea pe care o realizezi, raportează-te la criterii esențiale precum: numărul de copii (estimativ), vârsta medie a acestora, durata unei astfel de întâlniri, tematica petrecerii, specificul spațiului în care se organizează evenimentul, perioada din an etc 

Setarea unui playlist cu muzică dedicată copiilor 

Pentru ca interacțiunea cu alți pusti de vârsta lor, sau cu animatorii invitați la party, să nu îi neliniștească pe copii, te poți gândi și la opțiunea unui playlist specific vârstei. Ai la îndemână o mulțime de platforme online pe care le poți accesa, astfel încât să te gândești din timp la o listă cu melodii dedicate copiilor. Însă dacă acesta nu este domeniul în care excelezi, poți cere sfatul altor colegi care au copii. 

Muzica trebuie să fie potrivită pentru vârsta celor mici și la un nivel potrivit pentru o astfel de întâlnire. Pentru închirierea unui sistem audio convenabil, ideal pentru a genera fondul sonor de care este nevoie la petrecere, poți consulta din nou oferta disponibilă în piață. În acest caz, este important să asiguri atât siguranța celor mici, cât și siguranța echipamentelor închiriate. 

Revino asupra în ajunul evenimentului, pentru a te asigura că organizezi un party memorabil, atât pentru colegii tăi, cât și copiii lor. Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, sau de bugetul alocat unui astfel de proiect, te poți bucura de soluții venite din partea unor specialiști cu experiență. Pentru o petrecere de pomină, vezi oferta Waterboyz pentru amenajarea unui loc de joacă, apoi construiește întregul program de evenimente adaptând tematica sa la aspectul acestui spațiu.

Cele mai citite articole