Cumpără suc de aronia la prețuri avantajoase

Ce face Aronia atât de specială pentru noi?

1. Vitamine, minerale și fibre

Boabele Aronia conțin:

• Provitamina A

• Vitamina B, C, E, K

• Polifenoli

• Proantocianidine

• Potasiu, Zinc, Fier, Mangan

Benefic și versatil

Boabele de Aronia pot fi consumate în mai multe forme, inclusiv proaspete și sucuri. Pot fi folosite și ca ingredient în produse de patiserie și alte rețete, de exemplu: briose Aronia, vin Aronia, gem Aronia, ceai Aronia, suc Aronia.

Conținut ridicat de pigmenți vegetali

Nici o altă boabă nu conține la fel de multe antociani și OPC ca boabele Aronia. Aronia ne protejează corpul împotriva așa-numiților radicali liberi. Radicalii liberi pot provoca stres oxidativ, îmbătrânire prematură a celulelor și numeroase boli.

Organic

Toate produsele noastre Aronia ORIGINAL disponibile în prezent sunt certificate ecologice sau sunt produse de la transformarea în agricultură ecologică. Oferim dovezi ale produselor noastre ecologice prin afișarea siglei organice canadiene.

Superaliment care crește la ușa ta

Tufișurile de boabe Aronia (Aronia melanocarpa) sunt originare din America de Nord. Mii de acri de Aronia sunt cultivate ca cultură comercială de fructe de pădure în Europa de Est, SUA și Canada.

Superstar Antioxidant

Fructele de aronia sunt o sursă excelentă de polifenoli, care este un grup de antioxidanți care include acizi fenolici, antociani și flavanoli. Studiile indică faptul că antioxidanții din boabele de Aronia pot inhiba activitatea radicalilor liberi.

Beneficiile pentru sănătate ale fructelor Aronia

SURSA EXCELENTĂ DE ANTIOXIDANȚI

Boabele de Aronia au una dintre cele mai mari concentrații de antioxidanți din fructe. De ce este atât de important? Antioxidanții protejează celulele corpului de efectele dăunătoare ale oxidării. Și pentru că Aronia este bogată în antioxidanți, are o valoare ORAC foarte mare (capacitatea de absorbție a oxigenului radical – o măsură a puterii unui antioxidant de a neutraliza radicalii liberi) – aproape 80 de unități, cea mai mare dintre fructe.

CONTROLUL GREUTĂȚII

Boabele de Aronia ajută la reglarea greutății. În plus, Aronia poate ajuta la prevenirea depozitării de grăsime de către organism în jurul abdomenului, o problemă cu care se confruntă în mod constant mulți oameni. Un beneficiu suplimentar de a avea fructe de aronia incluse în dieta dvs. este că vă poate îmbunătăți și nivelul de colesterol și lipide, ajutând organismul să producă colesterol bun.

PROPRIETĂȚI ANTI-INFLAMATOARE, SUPRIM VIRUSURI

Dacă dieta include fructe de padure Aronia în mod regulat, puteți fi siguri că răcelile și gripa nu vă vor deranja în curând! Combate bacteriile și virușii și stimulează sistemul imunitar. Un alt studiu (Studiul sucului natural Aronia Melanocarpa pentru activitate antivirală) a arătat că sucul de aronia, datorită flavonoidelor sale antocianice, are o valoare antiinflamatorie, când inflamația a fost indusă de histamină și serotonină.

Suc de aronia la preț avantajos doar pe Aronia Charlottenburg.

Articolul Anterior

Avantajele unui salon canin

Articolul Urmator

Top 50 Cele mai tari bancuri seci

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *