Cum te pregatesti de urmatorul sezon?

Pregatirile pentru urmatorul sezon incep de obicei cu cel putin o luna sau doua inainte. Locul hainelor din sezonul trecut e luat de cel al hainelor care pot fi purtate in sezonul actual, se face curatenie si prin incaltaminte, se inventariaza totul. De ce atat de multa meticulozitate? Pentru ca orice schimbare de sezon aduce noi trenduri, moda e intr-o continua schimbare si ea, deci trebuie sa tii pasul daca vrei sa arati bine.

Pregatirea pentru urmatorul sezon incepe in garderoba. Punem la pastrare hainele de care nu mai avem nevoie, in saci de vidat sau in cutii speciale pentru ele, pe umerase, oriunde, numai sa stea in conditii bune pana la sezonul lor „de glorie”. Incercam sa vedem ce nu mai purtam, ce am purtat mai des, ce haine mai avem nevoie sa cumparam pentru a arata foarte bine la orice intalnire sau iesire cu prietenii.

Cele mai citite articole

Hainele pentru sezonul in curs le aerisim, le ducem la curatatorie, le aranjam, le verificam sa nu aiba defecte, sa nu fi fost atacate de molii. Cand suntem multumiti cu ce avem in garderoba ne uitam si la accesorii. Si aici procedam la fel ca la haine, ce purtam, ce nu purtam, ce am putea adauga ca sa avem o tinuta perfecta.

La capitolul incaltaminte lucrurile sunt si mai simple. Alegem incaltamintea potrivita pentru sezon, de exemplu niste ghete dama pentru toamna iarna, niste sandalute, niste pantofi cu toc pentru vara-primavara. In cazul in care nu am mai purtat de multisor ghete dama le dam cu crema, le lasam si pe ele la aerisit, verificam sa nu aiba defecte, sa fie usor de incaltat si sa nu miroasa urat in interior.

Incaltamintea uzata o lasam deoparte, ea va fi data altcuiva care poate nu isi permite sa cumpere articole de incaltaminte sau pur si simplu o aruncam, daca este prea uzata. Ideea este ca incaltamintea trebuie sa fie mereu suficienta, putem investi pe sezon in inca doua sau trei perechi de ghete, sa spunem, pentru a avea mereu de schimb si a nu ramane fara o incaltaminte de calitate cand avem mai mare nevoie de ea.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

3 sfaturi pentru a alege cel mai bun spatiu de birou

Articolul Urmator

Cele mai des intalnite motive pentru care conducatorii auto trebuie sa isi schimbe piesele de caroserie ale masinii

Cele mai populare