Cum să vă bucurați de terasa casei indiferent de condițiile meteo?

Din cauza condițiilor meteorologice schimbătoare, este posibil ca de multe ori să nu vă puteți folosi terasa. Ploaia, zăpada și vântul sunt condiții meteorologice în schimbare care vă vor împiedica să petreceți timpul pe terasa casei dvs. dacă aceasta nu are posibilitatea de a fi închisă.

Pentru a evita astfel de situații, fără a afecta priveliștea, puteți apela la soluții de închidere terasă, iar cea mai indicată este folosirea de pereți și acoperiș din sticlă.

Cele mai multe modalități de a închide o terasă sunt realizate la comandă, exact pe măsura terasei, pentru a se adapta la înălțimea, la lățimea și la deschiderile acesteia. 

Există mai multe idei de amenajare a unei terase la casă, însă, atunci când vine vorba despre protejarea terasei de vremea rea, sticla securizată este cea mai bună soluție. Astfel de geamuri sunt disponibile în varianta cu o singură foaie de geam sau cu 2 foi de geam (tip sandwich), cu feronerie din aluminiu sau vopsită pe culori RAL asortate stilului arhitectural al terasei sau casei.

Aceste sisteme moderne pentru terase, realizate din panouri glisante din sticlă securizată se pot deschide integral atunci când vreți să vă bucurați de căldura și aerul curat de afară sau le puteți închide atunci când plouă sau când serile sunt prea răcoroase. Indiferent de opțiune, pereții din sticlă nu vă vor obtura deloc priveliștea.

Avantajele unei terase închise 

Cele mai citite articole

O terasă închisă este un lucru esențial dacă vreți să aveți parte de o ședere plăcută pe terasa dvs., fără a vă fi prea rece iarna sau prea cald vara.

Există o serie de avantaje pe care terasele închise cu pereți din sticlă le oferă locuinței dvs. În primul rând, reduc nivelul de zgomot și praf. De asemenea, sporesc securitatea și adaugă o valoare suplimentară casei dvs. O astfel de terasă vă permite să câștigați spațiu suplimentar și să o amenajați în orice mod doriți, fără să vă faceți griji că accesoriile și mobilierul dvs. se umezesc sau se murdăresc.

Așa cum am spus, pereții din sticlă, în special cei fără cadre verticale, vă permit să vă închideți terasa fără să vă faceți griji că nu veți putea vedea priveliștea. Transparența vă permite să vă bucurați în continuare de ea.

De asemenea, o astfel de soluție de închidere a terasei este uimitoare pentru că puteți avea control asupra modului în care bate soarele, veți avea ventilație adecvată și protecție împotriva ploii. 

Puteți opta pentru pereți din sticlă ficși sau mobili. Astfel, puteți utiliza terasa în orice anotimp și orice condiții meteorologice. În cazul pereților din sticlă cu rame, se utilizează rame fabricate din aluminiu și componente din oțel inoxidabil care ajută la prevenirea coroziunii. Acestea se pot vopsi in orice culoare RAL pentru a se asorta armonios cu mobilierul din terasă.

Cele mai citite articole