Cum poți transporta florile cu mașina fără să le deteriorezi? Iată cele mai bune sugestii

În cele mai multe cazuri ajungi să transporți florile pe care le cumperi să le dăruiești cu mașina și clar nu știi unde și cum să le așezi pentru a ajunge în bună stare la persoana căreia vrei să i le dăruiești. Trebuie să știi lucrurile pe care ai voie să le faci și pe care nu ai voie atunci când transporți un buchet de flori și își dorești să ajungă în cele mai bune condiții. Trebuie să ai mare grijă pentru că altfel poți risca să deteriorezi florile. 

Bordul – cel mai la îndemână loc de asezat florile 

Nici să nu te gândești să așezi florile pe bordul mașinii, dacă este o zi însorită, deoarece riști ca razele soarelui să bată direct pe flori și în acest mod se vor deteriora. În mod sigur nu vei mai ajunge cu buchetul în bună stare la destinație. 

Coditele florilor ar trebui să aibă umezeală

Vara este destul de complicat să transporți florile în mașină și să nu se ofilească, de aceea sunt diverse trucuri cu care poți păstra florile fresh. De exemplu poți umezi un șervețel din bumbac, cu apă rece și să pui coditele florilor în acel șervețel. Florile vor fi hidratate atâta timp cât șervețelul va fi umed. Poți păstra și acest șervețel umed mai mult timp dacă îl vei îmbrăca cu o folie din plastic sau din aluminiu. 

Un vas cu apă la îndemână

Un vas cu apă pentru flori este ideal atunci când drumul tău va fi unul lung. Și nu trebuie să pui o cantitate foarte mare de apă în vas, este necesar ca doar codițele să fie în apă. Elementul principal de care trebuie să ții cont este forma vasului, trebuie să fie un vas care să aibă o stabilitate mai mare. 

Cele mai citite articole

În cazul în care nu alegi un buchet, ci optezi pentru un aranjament va trebui să-l așezi pe banchetă. 

Portbagajul este exclus 

Portbagajul este într-adevăr locul cel mai bun pentru a depozita și a transporta bagajele, dar pentru flori este cel mai nepotrivit loc. Pe timpul verii cu siguranță nu vor ajunge în bună stare la destinație, ci se vor ofili, iar pe timpul iernii, se întâmplă exact opusul, poate fi atât de frig încât să se deterioreze și să nu mai aibă un aspect plăcut. 

Acestea sunt greșelile pe care marea majoritate le face atunci când transport un buchet și pe care este ideal să le eviți pentru a face un cadou reușit.

Cu lecțiile făcute acum te poți pregăti cum trebuie înainte de a achiziționa un buchet pe care vrei să-l transporți cu mașina și nimic nu-ți mai poate strica reușita surprizei. 

O altă modalitate prin care poți transporta flori cu mașina și să fii totuși liniștit în această privință sunt trandafirii criogenați din Bucuresti.  Faptul că sunt criogenați te relaxează în privința transportului cu mașina, dar trebuie șă știi că și aceștia trebuie protejați de temperaturile prea mari și de razele puternice ale soarelui. De asemenea poți alege diverse forme în care să-i dăruiești, în cupolă sau în cutii, sunt doar două variante care îți fac și transportul mai simplu. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să vă bucurați de terasa casei indiferent de condițiile meteo?

Articolul Urmator

Pantofi sport copii pentru confort și siguranță în mers

Cele mai populare