Cum să utilizăm armele de autoapărare și care sunt beneficiile acestora?

Folosim teoria epidemiologică pentru a explica de ce problema „fals pozitivă” pentru evenimente rare poate duce la supraestimări mari ale incidenței bolilor rare sau a fenomenelor rare, cum ar fi utilizarea armelor de autoapărare. Încercăm apoi să validăm revendicările multor milioane de utilizări anuale de autoapărare împotriva dovezilor disponibile. Constatăm că pretenția de multe milioane de utilizări anuale a armelor de autoapărare de către cetățeni este invalidă.

Nu suntem siguri dacă rata criminalității va scădea sau nu, chiar dacă poliția lucrează zi și noapte pentru ca acest lucru să se întâmple, totuși, nu putem fi siguri și cu siguranță nu ar trebui să ne asumăm un risc asupra vieții noastre. Deci, ce ar trebui să facem atunci? O opțiune bună este să purtați arme de autoapărare și să urmați cursuri de autoapărare. Am văzut mulți oameni care iau decizia de a purta arme de autoapărare, fără să urmeze un curs de autoapărare, deoarece nu au timp să facă antrenamentele și a purta o armă pentru a se apăra pare mult mai ușor.

Dar apoi, din cauza lipsei de cunoștințe, ajung să cumpere arma de autoapărare greșită pentru ei înșiși. Există o mare varietate de arme disponibile în magazinele din întreaga lume și oamenii se confruntă cu mici probleme ori de câte ori decid să cumpere o armă. Prin urmare, astăzi, în acest articol, vă voi ajuta cu acest aspect oferindu-vă câteva cunoștințe de bază despre armele de autoapărare.

Cele mai citite articole

Singurul lucru de știut este diferența dintre o armă de autoapărare letală și neletală. Multor oameni le place să dețină arme și să le țină în bordul mașinilor lor ca arme de autoapărare, dar este o alegere înțeleaptă? Vei ucide cu adevărat pe cineva chiar dacă a fost doar pentru autoapărare?

Răspunsul dvs. la această întrebare marchează răspunsul dvs. la întrebarea dacă doriți o armă de autoapărare letală pentru dvs. sau una neletală? În ceea ce privește armele, trebuie să fiți instruit în mod corespunzător pentru a le utiliza și arma trebuie să fie, de asemenea, autorizată. Chiar dacă cineva încearcă să te atace și îl împuști în picior și justifici ca o mișcare de autoapărare, s-ar putea dovedi a fi totuși letal. O rană la picior nu este de obicei mortală, dar orice poate merge prost și poate fi mortal.

Acesta este motivul pentru care trebuie să purtați arme de autoapărare neletale, care sunt destul de eficiente și nu iau viața cuiva, ci vă distrag atenția, astfel încât să puteți fugi și să cereți ajutor. Arma de autoapărare pe care o alegeți pentru dvs. trebuie să fie ușor de transportat, ușor de utilizat și nu ar trebui să fie și mai scumpă.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Responsabilii cu oferirea de servicii SSM în cadrul unei companii şi sancţiunile pe care le risca angajatorii dacă negliează acest aspect

Articolul Urmator

Strategii SEO şi paşii de respectat în procesul de optimizare SEO

Cele mai populare