Cum să te bucuri mai mult timp de un ionizator de apă

Apa pe care o consumi zilnic îți oferă energie și poftă de viață. O apă curată, limpede și atent filtrată este ceea ce are nevoie organismul tău. O poți obține cu ajutorul unui ionizator de apă bun, care generează apă sigură de băut prin intermediul tehnologiei avansate pe care o folosește. Ionizatorul îmbină utilul cu modernul și îți asigură necesarul de apă în fiecare zi.

Dacă ai decis că ai nevoie de un ionizator de apă în viața ta și ți-ai achiziționat unul dintre cele recomandate de platforma GoostoMix, ajutorul tău când vine vorba de electrocasnice performante, atunci trebuie să știi că durata lui de viață poate ajunge chiar până la 20 de ani. Respectă câteva sfaturi simple și vei avea un ionizator bun de folosit mulți ani de acum încolo.

Achiziționează un ionizator de calitate de pe GoostoMix

Pentru ca investiția să dureze, alege un aparat care să se ridice la nivelul așteptărilor. Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix sunt produse în Japonia și sunt recunoscute la nivel internațional. Sunt aparate rezistente și de mare folos în casele oamenilor, furnizând, pe lângă apa de băut, alte 4 tipuri de apă cu diferite utilități. În plus, sunt produse de specialiști în domeniu, cu experiență în industrie.

Ai grijă de ionizatorul tău

Pentru ca apa să rămână la fel ca la prima utilizare a aparatului, este indicat să îi faci lunar o curățare internă semi-automată. Prima curățare este asigurată gratuit de consultantul de vânzări de la care ai achiziționat ionizatorul. La fiecare doi ani trebuie să îi faci o curățare profesională și ocazional o curățare automată. Aceste măsuri sunt necesare pentru a evita depunerile de minerale alcaline de pe plăcile de electroliză.

Respectă întotdeauna instrucțiunile

Ionizatorul are o viață mai lungă dacă îl întrebuințezi așa cum a fost el gândit să fie folosit. Abaterea de la instrucțiuni poate afecta aparatul și proprietățile apei, așadar este bine să îl utilizezi cu atenție. Iată câteva reguli și recomandări:

  • în aparat se introduce doar apă rece;
  • sesiunile de curățare trebuie făcute la timp;
  • filtrul se schimbă după fiecare 6000 de litri de apă;
  • recipientele de apă se curăță în mod natural la aproximativ o săptămână cu apă cu pH neutru și sare de lămâie.

Apelează la consultantul tău dacă ai o problemă

Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix beneficiază de consultanță gratuită pe viață. De fiecare dată când ai o întrebare sau o nelămurire apelează la consultantul tău pentru a te asigura că folosești aparatul corect și ai înțeles perfect modul în care trebuie folosit. Odată ce te obișnuiești cu el, lucrurile se simplifică de la sine.

Ionizatorul de apă este cel mai bun prieten al sănătății tale

Apa purificată contribuie la menținerea unui organism sănătos și a unei vieți echilibrate. Alege să consumi cea mai bună apă pentru corpul tău, iar efectele pozitive vor apărea în cel mai scurt timp. Fii responsabil de sănătatea ta și optează pentru o apă potrivită, care să te hidrateze fără să îți afecteze organismul. Apa ionizată menține la un nivel optim pH-ul organismului și ține departe substanțele toxice, sedimentele și impuritățile unei ape obișnuite.

Articolul Anterior

Cerceii personalizati din aur. Recomandari practice

Articolul Urmator

Alegerea unui nou furnizor de gaze, detaliile pe care trebuie să le știi

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *