Cele mai importante avantaje ale implantului dentar

Zâmbetul este cel ce oferă încredere, cel care atrage şi totodată cel care trebuie să rămână sănătos, la orice vârstă. Dantura, cu trecerea timpului, se deteriorează datorită multor factori. Atunci când dantura nu mai arată la fel de impecabil sau de asemenea există şi alte probleme dentare, se poate apela la implant dentar fast and fix.

Ce este implantul dentar?

Acesta presupune plantarea unor șuruburi de titan care sunt plasate în osul maxilar printr-o intervenție chirurgicală minoră și înlocuiesc rădăcina dintelui lipsă.

Beneficii implant dentar fast and fix

Există mai multe beneficii ale unui implant dentar pe care fiecare persoană ar trebui să le cunoască:

–   Implantul dentar se comporta că dinţii naturali şi nu implica disconfort;

–   Nu este afectată masticaţia;

–   Nu este afectată vorbirea şi toate sunetele sunt produse la fel de corect;

–   Nu este afectată stima de sine, pentru că spre deosebire de lucrările protetice mobile, implanturile dentare au un aspect natural;

Cele mai citite articole

–   Implantul nu măreşte dinții şi urmează structura celor vechi;

–   Toţi dinții vor fi în linie şi vor arăta perfect;

–   Contribuie la creşterea încrederii în propria persoană.

Sunt estetice

Unul dintre principalele avantaje ale acestor implanturi este că sunt foarte naturale, deoarece sunt fabricate exact pe nevoi. Aşadar, implantul va arăta ca un dinte natural și se va integra perfect în gingie, așa că nu vor fi probleme de vorbire, de mâncare, sau de zâmbire. În plus, ele devin, de asemenea, egale cu culoarea dinților; acest lucru le va face să nu difere restul bucăților din gură

Securitatea

Nu se va găsi acest lucru în orice alt tratament dentar. Aceasta este o intervenție foarte rapidă; vor fi puse șuruburi speciale pentru a înlocui rădăcinile pierdute și apoi va fi plasat un dinte artificial.

Procesul este după urmează: va trebui să fie făcută o revizuire cu un medic specialist; atunci vor fi făcute teste pentru a afla ce tehnică este bună de utilizat; apoi se face chirurgia, care este foarte rapidă și sigură; și, în cele din urmă, va trebui să se aştepte ca implantul să se adapteze la gură, ceea ce durează aproximativ 2 până la 3 luni. După acest timp, se va avea zâmbetul mult aşteptat.

Partea bună este că, după intervenție, se poate reveni la activitatea zilnică imediat.. A doua zi se poate merge la job. Intervenția este foarte sigură. 

Dinţii sunt permanenţi

Acesta este unul dintre marile avantaje ale acestei practici. Dacă exista implanturi puse și dacă exista îngrijirea potrivită, acestea vor dura o viață, spre deosebire de alte tratamente care tind să se încheie rapid.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

La ce vârstă se recomandă să oferi cercei de aur copiilor?

Articolul Urmator

Avantajele şi dezavantajele caselor pe structură metalică

Cele mai populare