Cele mai frumoase și elegante haine de blană din sezonul rece 2020-2021

Cele mai frumoase și elegante haine de blană din sezonul rece 2020-2021

Paltoanele de blană pentru femei oferă șansa de a spune povești despre acelea ce le poartă, dă imaginea completă a feminității și personalității lor. În fiecare sezon, designerii ne prezintă noile tendințe de modă pentru jachetele pentru femei. Chiar și acum, în plină pandemie, când stăm mai mult prin casă.

DIn fericire, nu există piese vestimentare mai atemporale decât cele din blană naturală. Iar dacă vorbim de modelele de haine de blană de la Paisi, cu atât mai mult!

Sfidează criza de coronavirus îmbrăcându-te cu niște haine de calitate

Dacă vrei să fii unică în acest sezon, ar trebui să fii atentă la propunerile în materie de paltoane de blană.

Evident, există și modele mai extravagante pe care ți le poți achiziționa, dacă bugetul îți permite acest lux.

Foarte puține materiale din sectorul de îmbrăcăminte sunt utilizate în stare naturală, ceea ce face ca blana să fie o adevărată excepție. De fapt, se știe deja de către toată lumea: cele mai valoroase blănuri sunt cele ale căror culori și modele naturale sunt cele reale, fără a fi nevoie de coloranți sau înălbitori.

Modelul fluture este cel mai extravagant stil în materie de de paltoane de damă din blană naturală în 2021. Silueta unei astfel de haine de blană se bazează pe un trapez, dar designerii au decis să se joace cu formele. Au rotunjit partea de sus, apoi au extins partea de jos. Trapezul mult scurtat permite în acest fel ca să se sublinieze frumusețea picioarelor tinerelor, de aceea lungimea unei astfel de haine din materiale naturale care să se oprească deasupra sau cel mult la nivelul genunchilor este una dintre cele mai actuale tendințe de fashion pentru tinerele generații.

Nu este de mirare acest lucru, având în vedere că suntem la o mare răscruce: dispare o lume vechie și una nouă stă ca să erupă. Iar noi avem șansa fantastică de a asista la nașterea acesteia.

Cele mai citite articole

Asemeni fluturelui care trece din etapa de vierme în aceea de insectă înaripată superbă, chiar și noi ne vom transforma vrând-nevrând. Iar piesele vestimentare pe care le purtăm în această perioadă nu fac altceva decât să ușureze dureroasa tranziție către ceea ce va urma.

Paltoanele ultrascurte din blană naturală sunt ideale pentru acele femei care vor călători în iarna aceasta cu mașina, dar nu se vor da jos din respectivul mijloc de locomoție prea des, pentru simplul motiv că majoritatea magazinelor fizice, ca să nu mai vorbim de centrele de frumusețe, cluburi sau chiar și săli de fitness, vor fi închise din cauza pandemiei de coronavirus.

Dar o haină de blană se face remarcată nu doar dacă femeia ce o poartă merge pe jos, ci chiar și în mașină, când se autovehiculul staționează la semafor, de exemplu, nu-i așa?

Cumpără haine de blană online de calitate certificate din magazinul Paisi!

Puteți găsi opțiuni la Paisishop.ro de haine de blană cu sau fără centură, cu glugă sau cu guler deschis. Acestea sunt unele dintre tendințele feminine prezente la paltoanele de blană 2021.

Paltonul ales poate fi voluminos și luxos sau, dimpotrivă, mai ușor de purtat, fiind mai mic ca amploare vizuală. Evident, la acest aspect contribuie și tipul de blană naturală din care este confecționat produsul în cauză.

Din fericire, toate stilurile și tendințele modei își găsesc admiratoare, pentru că suntem femeile sunt diferite, fiecare având propria sa înțelegere a modei și propriul simț estetic. Plus că, știți ce se spune: gusturile nu se discută niciodată!

În orice caz, o haină din blană naturală este una dintre cele mai interesante piese vestimentare: este fabricată din materiale naturale produse în mod durabil, folosește procese de producție destul de eco-friendly, iar rezultatul este o îmbrăcăminte de lungă durată și reciclabilă care, în cele din urmă, este complet biodegradabilă, după ce a oferit multe decenii de căldură și confort posesoarei.

Alege și tu modelul de palton de blană natural de la Paisishop.ro care te atrage mai mult. Nu vei regreta decizia luată!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Descoperă o rețetă ușoară pentru supa de pui!

Articolul Urmator

Tot ce trebuie sa stii despre gripa si cum o previi

Cele mai populare