Ce trebuie orice persoana sa stie inainte de a achizitiona un telefon second hand?

In ziua de astazi, tot mai multi oameni aleg sa cumpere dispozitive la mana a doua, in principal datorita preturilor accesibile. Multumita lor, ei vor putea folosi unul din cele mai noi modele de telefoane de pe piata, fara sa plateasca o suma exagerata pentru el. 

Bineinteles, exista cateva amanunte la care oricare posibil cumparator trebuie sa fie atent, pentru a avea o experienta cat mai placuta. Clientii trebuie sa aiba grija ca telefonul pe care urmeaza sa-l cumpere sa aiba toate caracteristicile de care au nevoie: dual-SIM, suficient spatiu de stocare, dimensiunea ecranului pe placul lor, comercializat de un magazin de incredere etc. 

Cumpara telefoane de pe un site de incredere! 

Unul din motivele pentru care oamenii ezita sa cumpere telefoane second hand din diverse magazine online este teama ca vor fi pacaliti si in loc de modelul pe care si-l doresc vor primi fie unul mai slab, fie un dispozitiv care nu functioneaza cum trebuie. De aceea, inainte sa aleaga telefonul, clientii trebuie sa se intereseze in privinta site-ului de pe care cumpara. 

Echipa de la Klap ii asigura pe clientii care aleg serviciile lor ca telefoanele vor ajunge la ei 100% functionale si cu toate accesoriile necesare. Dispozitivul va fi resetat, ceea ce inseamna ca noul sau posesor il va putea configura ca pe un model nou. Bateriile sunt testate si verificate, asa ca nu trebuie sa existe griji in privinta durabilitatii lor. 

Daca telefonul nu este pe placul tau, il mai poti returna? 

Ca in cazul dispozitivelor noi, raspunsul este da. Singurul lucru pe care o persoana trebuie sa-l faca pentru a returna un telefon care nu are performanta pe care si-a imaginat-o, sau care a venit cu un defect, este sa completeze formularul de return, care poate fi gasit in contul de utilizator de pe site, iar in primele 30 de zile de la achizitionarea produsului, transportul este gratuit. 

In concluzie, cumpararea unui dispozitiv second-hand nu este cu mult diferita fata de cea a unui telefon nou, asa ca oricine poate opta pentru aceasta optiune. 

Articolul Anterior

5 sfaturi pentru o tinuta office de efect

Articolul Urmator

Care sunt serviciile oferite de un cămin de bătrâni premium?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare