Care sunt serviciile oferite de un cămin de bătrâni premium?

Dacă urmează să cazezi un senior drag din viața ta într-un cămin privat de bătrâni și vrei să iei cea mai bună alegere, este important să ai în vedere serviciile care îi vor fi oferite ca rezident. Citește articolul nostru pentru a descoperi ce trebuie să prioritizezi, astfel încât experiența vârstnicului să fie una plăcută, iar sănătatea sa să fie pe primul loc. 

Ce servicii oferă un cămin de bătrâni premium?

În cazul în care iei în calcul un cămin de bătrâni în București, locația acestuia este de asemenea foarte importantă – atât pentru membrii familiei în timpul programului de vizite, cât și pentru ca rezidenții să poată avea o priveliște frumoasă sau să se poată bucura de o plimbare într-o curte spațioasă. Pe lângă aceste beneficii, iată ce trebuie să mai iei în considerare:

Asistență medicală 24/7

Dacă este vorba despre un senior semi-independent sau care suferă de diverse afecțiuni ale bătrâneții, este vital ca printre serviciile oferite de căminul de bătrâni la care te-ai gândit să se afle și asistența medicală specializată în fiecare moment al zilei și al nopții. Astfel, urgențele pot fi gestionate fără să se ajungă la agravarea situației, iar nevoile rezidenților vor fi îndeplinite imediat cu ajutorul asistentelor și a medicului generalist. 

În cazul unui senior care se află în recuperare medicală și trebuie să urmeze un anumit tratament prescris de medic, este important să poată primi asistența necesară în administrarea medicamentației. Ia în considerare și urgențele medicale unde ar putea fi nevoie de transport la un spital pentru investigații suplimentare și asigură-te că și acesta este unul din serviciile oferite de cămin. 

Camere spațioase cu baie proprie

Confortul fizic este important la orice vârstă, însă bătrânețea poate aduce cu sine și diverse afecțiuni psihologice precum depresia sau anxietatea. De aceea, este important să existe și opțiunea unei camere single sau duble care să beneficieze de un grup sanitar propriu, cât și alte facilități precum aer condiționat reglabil sau televizor în cameră. 

Pentru persoanele ce întâmpină dificultăți în deplasare, informează-te dacă baia este prevăzută cu un ajutor în dreptul vasului de toaletă și al căzii, astfel încât să fie evitate accidentele neplăcute. Aspectul camerelor este de asemenea foarte important, așa că fă o vizită la locație pentru a te asigura că totul este în regulă.  

Dietă personalizată

Seniorii care suferă de afecțiuni precum diabet, boli cardiovasculare, gastrită sau diverse altele vor avea nevoie de un meniu personalizat, la prescripția medicului nutriționist. Un serviciu care se va regăsi printre facilitățile oferite de un cămin de bătrâni premium este prepararea meselor zilnice în incintă și posibilitatea de personalizare a meniului în funcție de nevoile fiecărui vârstnic. Mai mult decât atât, pentru vârstnicii care se află în imposibilitate de deplasare, este esențial ca aceștia să primească asistență pentru servirea meselor în pat. 

Hrana nu este deloc un aspect de neglijat când vine vorba despre o astfel de decizie, așa că asigură-te că locul la care te-ai gândit va putea satisface astfel de nevoi primordiale. 

Toate aceste servicii intră în oferta unui cămin de bătrâni de lux. Pune bunăstarea vârstnicului pe primul loc și asigură-i o bătrânețe frumoasă! 

Articolul Anterior

Ce trebuie orice persoana sa stie inainte de a achizitiona un telefon second hand?

Articolul Urmator

Începe procesul schimbării în bine la Heylux Iași!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare