Ce sunt anvelopele all-season sau M+S

Majoritatea automobilistilor cunosc aproape toate caracteristicile anvelopelor de iarna si de vara. Dar nu toata lumea stie ce inseamna anvelope all-season sau anvelope M+S. Care este diferenta dintre anvelopele obisnuite pentru toate anotimpurile si anvelopele sezoniere? In general, conducatorii auto stiu ca anvelopele pentru toate anotimpurile sunt marcate M + S. Insa, doar marcarea M + S (All Seasons) pe un pneu nu este suficienta pentru a fi considerata o anvelopa pentru orice vreme. Cum sa alegi  anvelope bune all-season dintr-un  un sortiment urias de anvelope oferite de producatori si vanzatori? Ce marcaj ar trebui sa aiba un cauciuc real all-season?

Marcarea anvelopelor auto M + S

Marca M + S a fost utilizata de producatorii de anvelope din intreaga lume de mai bine de 50 de ani. Este stantata pe anvelope M+S intr-un design special. Straturile de cauciuc ale acestor anvelope sunt asezate in directii opuse, in diagonala dintr-o parte in alta. Acest design al anvelopelor le permite sa fie mai rezistente la influentele externe. Prin urmare, anvelopele marcate M + S sunt destinate in principal conducerii off-road. Cu anvelope M+S te poti plimba prin noroi si zapada usoara. De remarcat, este faptul ca marcajul M + S, in traducere din engleza inseamna „murdarie si zapada”.  Marcarea anvelopelor cu expresia All Seasons este o incercare a producatorilor de anvelope, de a atrage atentia asupra produselor lor.

Cele mai citite articole

Anvelope All-Season M+S

De regula, M+S (fara „munti si fulgi de zapada”) aplicata pe anvelope de iarna, inseamna numai ca anvelopa foloseste un amestec de cauciuc, a carui temperatura este mai larga decat cea a anvelopelor de vara. In plus, modelul de rulare contine un numar crescut de blocuri, lamele si in general margini de prindere – suficiente pentru prinderea nu numai pe asfaltul neted si uscat. Prin urmare, inscriptia M + S poate fi vazuta si pe anvelopele care sunt pozitionate ca All-Season sau universale off-road.

In magazinul online e-pneu.ro sunt puse in vanzare anvelope reale pentru toate sezoanele, pentru SUV-uri si masini. Au un set de marcaje M + S, All Seasons si trei varfuri de munte cu fulg de zapada. Aceasta este cea mai buna anvelopa All-Seazon.

Anvelopele All-Season se pot folosi pe tot parcursul anului. La schimbarea anotimpului, nu este necesar sa schimbi cauciucurile de vara cu cele de iarna si invers. Acest lucru economiseste timp si bani la montarea anvelopelor si la achizitionarea de anvelope de sezon. Anvelopele pentru toate anotimpurile pot fi cumparate mai ieftin decat anvelopele de iarna. La pret sunt egale cu anvelopele de vara, si acest lucru economiseste si bugetul familiei. Cu anvelope All-Season nu mai este necesar sa cumperi doua seturi de anvelope (de iarna si de vara) si sa le depozitezi intr-un loc special.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Creditele nebancare sunt mult mai avantajoase decât serviciile bancare

Articolul Urmator

De ce femeile aleg sa fie independente financiar facand videochat?

Cele mai populare