Ce spune despre tine modul in care iti legi sireturile

Pantofi clasici, tenisi, sneakersi sau pantofi sport. Indiferent de incaltamintea pe care o porti, trebuie sa legi sireturile, ori de cate ori te incalti sa iesi pe usa. Probabil ca nu te-ai gandit nicio clipa ca felul in care faci asta are o anumita semnificatie. In general, acest lucru se invata inca din primii ani de viata, de la parinti, prieteni sau chiar de la doamna educatoare. Pare surprinzator cand te gandesti ca esti adult in toata firea si da, intr-adevar, iti legi sireturile ca-n copilarie.

Semnificatia acestui lucru ar putea avea legatura cu personalitatea ta. De exemplu, esti o fire pragmatica si vezi in orice activitate pe care o ai o utilitate? Cel mai probabil sireturile tale sunt la dunga. In general, pantofii sport si modelele de sneakers de barbati au acelasi tip de sireturi, dar, cum le legi? Iata ce spune despre tine modul in care iti strangi sireturile:

Sireturile mereu ascunse

Nu-ti plac fundele, nodurile si nu-ti lasi niciodata sireturile la vedere? Daca obisnuiesti sa le ascunzi si sa le bagi pe interiorul incaltarilor, indiferent de modelul lor, atunci esti genul de persoana practica si, adesea, perfectionista. Iti plac lucrurile bine facute si ai tendinta sa-i critici pe cei din jur. Pentru tine, aspectul fizic este extrem de important, asa ca esti mereu atent cu felul in care arati. Neglijenta nu te caracterizeaza si, desi esti mereu atent cu felul in care iti folosesti timpul, nu pleci niciodata de acasa pana nu ai sireturile asezate foarte bine… pe dedesubt.

Sireturile asezate in “X” si legate cu funda

Probabil este primul mod pe care-l inveti in copilarie, sa-ti asezi sireturile in X. Folosita, in special, la tenisi si adidasi, aceasta modalitate spune despre tine ca esti o fire joviala, ca ti-ai pastrat spiritul copilaros si ca personalitatea ta este caracterizata de creativitate. Imaginatia ta bogata te face sa te bucuri de lucrurile marunte si sa fii mereu in cautare de noi provocari. Funda facuta la final, atunci cand legi sireturile, confirma faptul ca esti o persoana vesela, plina de viata si ai abilitatea de a te imprieteni, foarte repede, cu oamenii din jur.

Sireturi cu linii paralele

Cele mai citite articole

Liniile paralele sunt cele mai utilizate la pantofii clasici, purtati la costum sau la tinutele elegante de birou. Sireturile sunt vizibile doar pe partea exterioara a incaltamintei sub forma de linii asezate in paralel. Daca asa arata sireturile pantofilor tai si, in plus, le legi pe dedesubt si folosesti un incaltator pentru a nu le lega si dezlega ori de cate ori de incalti, preferi stilul simplist. Pentru tine, nonculorile sunt potrivite si rar adopti tinute colorate. In ceea ce priveste firea, esti analitic si ai o inclinatie spre calcule matematice.

Sireturile legate in jurul piciorului

Daca sireturile tale sunt legate dupa picior cu o funda sau direct cu un nod, inseamna ca esti genul de persoana boema, care adora sa citeasca in mijlocul naturii sau sa stea ore in sir, privind cerul. Esti o persoana pozitiva, caracterizata de optimism si gasesti, intotdeauna, ceva bun in intamplarile nefericite.

Fara sireturi

Daca nu ai nici macar o pereche de incaltari cu siret, pe motiv ca nu ai timp de pierdut, inseamna ca esti genul de om pragmatic, neinteresat de tendintele modei.

Oricum ti-ai lega sireturile, e important sa eviti momentul neplacut cand risti sa te impiedici din cauza ca unul dintre ele s-a desfacut.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 Motive să faci un test rapid Covid 19 din proprie iniţiativă

Articolul Urmator

Tipuri de vehicule electrice pentru care nu ai nevoie de permis

Cele mai populare