Ce spun astrele despre florile tale preferate?

Îţi este greu să alegi florile potrivite pentru o femeie? Acest articol îţi vine în ajutor şi vei afla care sunt florile potrivite în funcţie de zodia ei. Fiecare zodie preferă o anumită culoare, un anumit parfum, astfel că la sfârşitul articolului vei şti să alegi buchetul ideal pentru ea.

Capricorn

Această zodie este foarte puternică şi pentru ea  trebuie să alegi o culoare caldă cum sunt roşu sau portocaliu. Garoafele, calele şi panseluţele sunt florile ideale pentru această zodie caracterizată de ambiţie şi hotărâre. Să alegi un ghiveci sau un aranjament care să poată fi păstrat mai mult timp. 

Vărsător

Femeile din această zodie sunt firi curioase şi nonconformiste, floarea lor preferată fiind orhideea. Vor fi încântate tot timpul de noutăţi şi vor aprecia florile exotice. Să ţii cont de faptul că-şi doreşte flori cu petale mari şi colorate.

Peşti

Zodia peşti este caracterizată de sensibilitate, având o personalitate profundă. Florile potrivite pentru această zodie sunt irişii, macii şi liliacul. Femeile din zodia peşti au o fire mai sensibilă, aşadar sunt încântate de flori sensibile. Un coş de flori ar fi categoric pe placul femeii din zodia peşti.

Berbec

Această zodie este caracterizată de energie şi ambiţie. Florile potrivite pentru femeile berbec trebuie să aibă mirosuri puternice precum crinii sau trandafirii. Culoarea florilor trebuie să fie una vibrantă.

Taur

Firi încăpăţânate, dar şi romantice, femeile din zodia taur preferă florile precum trandafirii, margaretele şi orhideele. Preferă mirosurile dulci şi adoră aranjamentele şi buchetele mari de trandafiri. 

Gemeni

Femeia din zodia gemeni are o fire gingaşă şi creativă. Preferă lavanda, dar sunt încântate şi de liliac, crini şi lalele. Pentru firea ei energică, se pare că buchetul potrivit este cel de crini.

Rac

Cele mai citite articole

Racul este o zodie foarte sensibilă şi floarea lor favorită este trandafirul alb. Preferă mirosurile subtile, sunt extrem de romantice şi adoră florile de culoare alb. 

Leu

Femeile sub zodia leu au un spirit puternic de lider, fiind foarte creative. Florile perfecte pentru zodia leu trebuie să fie impunătoare, astfel îi plac floarea soarelui, trandafirii, dar şi bujorii. 

Fecioară

Femeile din această zodie sunt foarte organizate, preferă florile delicate, de dimensiuni mici. Floarea lor preferată fiind crizantema, dar fecioarele preferă şi narcisele sau margaretele.

Balanţă

Firi romantice, familiste convinse preferă trandafirii, hortensiile, dar şi crinii. Aceste femei preferă florile în orice moment, deci nu ai nevoie de un eveniment anume pentru a-i dărui flori.  

Scorpion

Femeia scorpion este pasionala şi veselă. Îi plac florile impunătoare precum trandafirii, bujorii şi crinii. Culorile favorite sunt roşu, portocaliu şi galben. 

Săgetător

Adoră simplitatea, fiind firi libertine. Florile perfecte pentru ele sunt narcisele, lalele şi bujorii. Pentru că sunt libertine, nu îngrijesc florile pentru că uită, de aceea ar prefera un aranjament floral sau o cutie cu flori. 

O idee salvatoare este aceasta de a dărui flori în funcţie de zodie, pentru că aşa eşti sigur că va primi florile potrivite, dacă nu ştii ce preferă. Pentru un cadou reuşit și impresionant alege buchete de flori de la Maison d’Or.

Cele mai citite articole