Ce cadouri florale oferim cu ocazia evenimentelor corporate?

Ajungi la un moment dat când poate fi necesar să trimiți un cadou corporate, indiferent de statutul tău (fie ești un antreprenor care își arată aprecierea, oferind buchete de flori angajaților sau clienților, fie că ești un angajat care dăruiește flori cu ocazia pensionării unui manager). Florile sunt o alegere recomandată când vine vorba de celebrarea unor evenimente corporate, mai ales că au capacitatea de a transmite emoții puternice și de a crea o stare de bine. 

Totuși, florile trebuie alese în funcție de semnificațiile lor și de evenimentul în sine (de la întâlniri de afaceri și până la lansări de produse sau retragerea din activitate a unui membru important al afacerii). Din fericire, atelierul de emoții IMOD Flowers este specializat în crearea celor mai creative și mai memorabile cadouri florale pentru evenimente corporate. Echipa de artizani florali are o experiență îndelungată în dezvoltarea unor aranjamente florale, care să reflecte valorile brandului companiei și/sau mesajul pe care vrei să îl transmiți.

În ce evenimente corporate poți oferi flori?

Cele mai citite articole

Cu toate că nu există un moment greșit pentru a trimite flori drept cadou corporate, cele mai frecvente ocazii sunt:

  • Finalizarea unui proiect;
  • Încheierea unui parteneriat sau contract cu un client important;
  • Manifestarea aprecierii față de loialitatea angajaților sau a clienților;
  • Marcarea unei pietre de hotar în cariera unor angajați sau a unor persoane importante externe;
  • Celebrarea zilei de naștere sau onomasticii a angajaților, etc.

Ce tipuri de flori poți oferi cu ocazia evenimentelor corporate?

Pe piață există o multitudine de flori cu care poți să-ți arăți aprecierea și să transmiți mesaje cu adevărat emoționante, însă printre principalele tipuri se regăsesc:

  • Orhideele – sunt o alegere populară pentru evenimentele corporate, mai ales că vin într-o varietate de culori și specii. Exotice și grațioase, orhideele pot fi dăruite la întâlniri de afaceri și la lansări de produse deoarece fac trimiterea la un nou început, prietenie, entuziasm și curaj.
  • Lalelele – disponibile în numeroase culori, lalelele impresionează prin simpla lor prezență. Pot fi oferite la conferințe de afaceri, pensionarea unui angajat, ședințe de consiliu, etc.
  • Garoafele – fiind versatile și de lungă durată, aceste flori surprind respectul și admirația pe care le ai față de o persoană. Sunt ideale pentru a celebra un proiect de succes sau pentru a mulțumi unui client sau angajat pentru implicarea sa. În plus, sunt flori accesibile indicate în cazul bugetelor restrânse.
  • Irișii – sunt o alegere solidă în ceea ce privește cadourile corporate întrucât înglobează semnificații puternice precum înțelepciune, încredere și admirație. Astfel, ei devin excelenți pentru celebrarea noilor parteneriate și a afacerilor de succes.

Indiferent de tipologia evenimentului corporate, specialiștii IMOD Flowers vor crea cadoul floral perfect. Contactează-ne pentru mai multe informații!

Cele mai citite articole