Cazare Mamaia – unde o găsești pe cea mai bună?

Oricine poate să recunoască că în România este destul de ușor să găsești un loc liniștit și în același timp frumos în care să stai. Nu este cazul stațiunii Mamaia, cea mai veche stațiune românească cu cea mai mare selecție de hoteluri și alte opțiuni de cazare. Pe site-ul nicotravel.ro poți găsi multe oferte de cazare Mamaia. Stațiunea este considerată populară nu numai datorită locației sale favorabile, ci și pentru că are plaje excelente, multe hoteluri și o infrastructură care evoluează constant. Familii întregi se cazează aici, deoarece există numeroase centre de divertisment pentru turiști, există un parc acvatic modern, spectacole și divertisment constant.

Cazare mamaia – Prețuri

Prețurile din această stațiune sunt cu 20-30% mai mari decât în ​​alte stațiuni din România. Acest lucru se aplică tuturor zonelor, nu numai cazării la hotel, și având în vedere cererea mare, acest lucru este complet justificat. Cel mai adesea, turiștii preferă să rămână în hoteluri din categoriile 3 și 4 stele, deoarece sunt cele mai accesibile și oferă o listă bună de servicii. Însă, trebuie să rezervi camere în astfel de hoteluri din timp (pentru lunile iulie și august, chiar și cu câteva luni în avans). Există și hoteluri de cinci stele în Mamaia, dar sunt populare doar pentru un anumit grup de turiști. Turistul mediu nu își poate permite o astfel de cazare. 

Cele mai citite articole

Turiștii sunt sfătuiți să rezerve cazare din timp, în special pentru sejurul de vârf. Tarifele camerelor la hotelurile mai mici din Mamaia sunt foarte rezonabile în comparație cu prețurile din alte țări europene, în timp ce hotelurile de 4 stele și 5 stele sunt comparabile ca standarde și prețuri. Micul dejun poate fi inclus în preț sau poate costa suplimentar.

Cazare cu mic dejun

Cazarea de acest tip este cea mai căutată în Mamaia, iar pentru unii turiști aceasta poate fi singura opțiune. Camerele locuitorilor din Mamaia sunt mai ieftine decât camerele de hotel, dar sunt mai simple și nu atât de confortabile. Pentru a afla care sunt locurile de cazare mamaia și pentru mai multe informații, intră pe site-ul nicotravel.ro care are o selecție bună de locuri de cazare Mamaia.

Sunt deosebit de remarcabile plajele din Mamaia, a căror lățime variază de la 100 la 200 de metri și chiar mai mult (acestea sunt unele dintre cele mai mari plaje din Europa). Nisipul este fin și de culoare aurie. Dacă dorești, poți închiria o umbrelă și un șezlong, iar dacă nu ai o astfel de dorință, poți întinde pur și simplu cearșaful pe nisip. Pe lângă plajele cu plată, există încă plaje fără plată.  De asemenea, pe plajă există terenuri de tenis, baschet și volei. Dar cel mai popular este parcul acvatic Aqua Magic, care se află pe o suprafață de aproximativ trei hectare. La începutul stațiunii există și un delfinariu.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Bulgaria – vacanța de vară perfectă cu extra avantaje la super prețuri!

Articolul Urmator

Cum tratăm eczemele?

Cele mai populare