Camere video de spionaj, la un click distanță de tine!

Spionajul este o practică foarte veche, care se pierde în negura istoriei, probabil ea există de la începuturile umanității. În zilele noastre, când ne gândim la un spion profesionist automat ne apar în minte eroii din filmele la modă care folosesc cele mai grozave gadgeturi futuriste pentru a-și finaliza misiunile periculoase. 

Camerele video spion sunt unele dintre acestea.

Ce este o mini cameră discretă?

O cameră video ascunsă este un echipament miniatural care este capabil ca să capteze video și audio fără a fi depistată.

Există multe tipuri de camere video spionaj, unele dintre ele putând fi disimulate în diferite obiecte uzuale pentru a se confunda cu mediul unde sunt poziționate. Pot fi, de asemenea, cu fir, dar mai degrabă fără fir.

Cablul se folosește de regulă când camera video spy este conectată la un dispozitiv de stocare, în timp ce una fără fir  transmite înregistrarea către un receptor aflat la o distanță anume.

Atunci când vrei să cumperi cea mai bună mini cameră video, ar trebui să te hotărăști mai întâi cu privire la tipul acesteia.

Piața este deja saturată cu camere de spion de tot felul și pentru a lua decizia corectă trebuie ca aceasta să poată răspunde nevoilor tale specifice.

Pentru a simplifica, dacă ai nevoie de o cameră spion pentru a filma noaptea, trebuie ca echipamentul miniatural să poate avea vedere nocturnă.

Dacă vrei ca să îți asiguri locuința, atunci capacitatea acesteia de a se putea activa când camera video spion sesizează mișcare în raza ei de acțiune este cea mai bună opțiune.

De asemenea, ar trebui să știi cum funcționează camera, deoarece acest lucru va determina și tipul de cameră pe care îl vrei.

Există modele care salvează imaginile captate pe un card de memorie intern, în timp ce există altele care le trimit către alte dispozitive.

Camera video spion activată de mișcare

Aceasta este o camera discretă perfectă pentru casa ta, deoarece poți înregistra tot ceea ce se întâmplă în interiorul unei camere.

Când nu există nicio activitate, dispozitivul va fi inactiv, ceea ce economisește bateria și  cardul de memorie.

Senzorii vor fi activați doar atunci când există mișcare într-o cameră, astfel încât nu va trebui să vedzi materiale inutile atunci când urmărești videoclipul capturat.

Există două tipuri de mini camere spy activate la mișcare: camere video cu memorie internă și camere video miniaturale care utilizează memoria unui alt dispozitiv.

În cazul camerelor video cu senzori de mișcare, acestea nu au nevoie de multă memorie, deoarece înregistrează doar când există cineva în incinta supravegheată.

Camerele mini Wi – Fi fără fir sunt conectate la alte dispozitive și li se poate seta alarma pentru a avertiza de fiecare dată când  detectează mișcare.

Există, de asemenea, modele de micro camere care permit transmiterea imaginilor în direct pe smartphone sau pe computer.

Camere spion pentru camera copilului

De obicei, camerele video discrete pentru camerele copiilor nu sunt ușor de detectat și sunt plasate în rame de tablou, jucării și în alte tipuri de aparate și obiecte obișnuite.

Datorită dimensiunilor lor mai mici, uneori calitatea video poate fi afectată, dar de cele mai multe ori sunt la fel de puternice ca și camerele de luat vederi normale.

Calitatea înregistrării este excelentă în majoritatea cazurilor și sunt populare datorită ușurinței lor de utilizare.

Calitatea informațiilor pe care o poate avea o cameră spion depinde de hardware.

Camerele de spion fără fir pot avea dimensiuni mai mici, dar sunt doldora de tehnologie, de inovații uimitoare.

Pe internet există numeroase magazine online de unde poți comanda astfel de gadgeturi interesante și cu un puternic caracter practic. Smtsol.ro este unul dintre acestea. Vizitează-l chiar acum!

Articolul Anterior

De ce sa porti un rucsac in detrimentul unei genti de umar?

Articolul Urmator

Lasă securitatea în muncă pe seama profesioniștilor

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *