Alege laptopul in functie de marca

Laptopul este la fel de bun ca si compania care se afla in spatele lui. Asistenta tehnica precisa si la timp este esentiala. Asistenta este doar o parte din ceea ce face ca un brand sa valoreze banii tai. De asemenea, trebuie sa iei in considerare modul in care producatorul se angajeaza in concurenta din punct de vedere al proiectarii, valorii si selectiei, evaluarea performantei si alte criterii. In multe dintre topurile despre cele mai bune sau cele mai ieftine laptopuricare ofera cele mai bune caracteristici, HP se plaseaza pe primul loc, urmat de Asus si Dell. De asemenea, in ceea ce priveste brandurile de laptopuri pentru jocuri, MSI ocupa primul loc si Acer si Alienware completeaza topul primelor trei.

Dupa doi ani pe primul loc, Lenovo a fost detronat de castigatorul HP. De-a lungul perioadei de testare, compania a castigat noua premii Editor’s Choice pentru sisteme lider in industrie, cum ar fi HP Spectre x360 de 13 inchi, HP Envy 13t si HP Chromebook x2. Compania nu s-a temut sa inoveze, lansand HP Specter Folio imbracat in piele.

HP a ajuns pe locul 1 datorita scorurilor de recenzii foarte puternice, design-urilor stelare, inovatiilor impresionante si valorii si selectiei de top.

Dar fii cu ochii si pe Asus, care a obtinut un bine-meritat loc doi, urmat de Dell.

Dupa cum se spune, averea favorizeaza indraznetul. Asus a ajuns pe locul doi in topurile recente datorita inovatiilor pe care le-a adus pe masa, inclusiv ecranul ScreenPad si ErgoLyft. Designul laptopurilor Asus continua sa impresioneze, iar compania ofera o selectie larga de produse.

Cele mai citite articole

Dell continua sa fie unul dintre cele mai consistente si avansate branduri de laptopuri, mentinandu-si locul al treilea in majoritatea clasamentelor pentru cel putin 3 ani consecutiv. Producatorul de calculatoare din Austin a ramas aproape de partea superioara a pachetului cu linia sa de laptopuri premium (condusa de linia XPS) si unele dintre cele mai slim si mai sexy modele din industrie.

Un nou venit la Best and Worst Brands, Alienware iese la interval si aterizeaza pe locul patru, la doar un punct in urma companiei-mama. Cunoscut pentru laptopurile sale pentru jocuri, Alienware a adus o serie de inovatii, inclusiv software-ul reproiectat Alienware Command Center.

Lenovo, brandul care obisnuia sa fie pe primul loc in topurile celor mai bune laptopuri, a decazut pe locul cinci in topuri, din cauza catorva scoruri de recenzie slabe si a unui suport tehnologic nespus.

Razer este pe drumul sau spre glorie. Brandul urca in top de la an la an cu cate doua pozitii si poate fi cadoul perfect pentru iubit.

Dupa o pozitie solida pe care a avut-o in anii trecuti, Acer a cazut cateva locuri in topurile recente. Compania a facut cateva inovatii puternice in 2019 (inclusiv Acer Swift 7 imposibil de subtire ) si continua sa ofere una dintre cele mai bune selectii generale, cu masini mainstream si jocuri pentru fiecare buget. Cu toate acestea, laptopurile Acer au avut rezultate mixte in recenziile din acest an si nu prezinta imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste designul, de unde are asadar de pierdut.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

7 beneficii ale cardurilor de plată biometrice pe care trebuie să le cunoști în 2021

Articolul Urmator

Echipa de construcții: la ce să fii atent atunci când îți alegi specialiștii?

Cele mai populare