Actorul Dwayne Johnson, al optulea favorit să fie următorul președinte al SUA

Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, Dwayne Johnson, a afirmat că nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale din SUA 2024. El este unul dintre favoriții să câștige această funcție.

America este țara tuturor posibilităților, iar candidatura lui Dwayne Johnson la alegerile prezidențiale nu ar trebui exclusă. Inclusiv actorul a afirmat că se vede în această ipostază.

„Aș lua în considerare o candidatură la alegerile prezidențiale în viitor în cazul în care asta e ceea ce oamenii își doresc. Vorbesc serios. Totul depinde de oameni. Așa că am să aștept și voi asculta. Am urechile ciulite la dorința oamenilor”, a spus Dwayne Johnson când a fost întrebat pe acest subiect.

Întreaga discuție a pornit de la un show difuzat de NBC despre viața sa, denumit Young Rock, în care, în anul 2032, ar candida la alegerile prezidențiale.

„În ultimul an acest subiect a apărut din ce în ce mai mult. A trebuit să îmi regândesc poziția și să fiu sigur că ofer un răspuns demn de încredere și respectuos”, a mai spus Johnson.

Dwayne Johnson, al optulea favorit la alegerile prezidențiale din SUA din 2024

Anunțul lui Dwayne Johnson a fost primit cu simpatie, iar actorul a fost deja inclus pe lista favoriților la alegerile SUA din 2024. Astfel, potrivit cotelor de pe NetBet pariuri online, Johnson este al optulea favorit să fie viitorul președinte al SUA. El are cota 26.00.

Principala favorită este Kamala Harris, actualul vicepreședinte al SUA (cota 4.50). Ea este urmată de Joe Biden, actualul președinte (cota 5.50) și de fostul președinte Donald Trump (cota 7.50). Fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley, are cota 11.00, Mike Pence are cota 15.00, iar Ron DeSantis și Michelle Obama au cota 21.00. O candidatură surpriză ar putea veni din partea Ivankăi Trump, fiica lui Donald, care are cota 29.00.

Cele mai citite articole

Tot la capitolul candidaturi surprize se mai află cântărețul Kanye West, actorul George Clooney și șeful Facebook, Mark Zuckerberg, toți având cota 101. De asemenea, Megan Markle are cota 201.

Dwayne Johnson l-a susținut pe Joe Biden la ultimele alegeri

Dwayne Johnson este implicat de ceva timp în politică. El este înregistrat independent, iar în 2000 a vorbit la Convenția Națională Republicană, participând și la Convenția Națională Democrată din același an.

În plus, la alegerile de anul trecut, el l-a susținut pe Joe Biden.

„Ca independent înregistrat de ani buni, cu ideologii de centru, simt că vicepreședintele Biden și senatorul Harris sunt cea mai buna alegere pentru a ne conduce țara și îi susțin pentru a deveni președintele și vicepreședintele SUA”, a spus Johnson într-un videoclip postat pe Twitter în luna septembrie a anului trecut.

Dwayne Johnson, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood

În momentul de față, „The Rock” este unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood, fiind prezent în multe filme de acțiune. Producțiile în care a apărut au avut încasări totale de peste 10 miliarde de dolari la box office.

El a fost jucător de fotbal american și wrestler, dar apoi și-a îndreptat atenția doar către actorie. Printre cele mai cunoscute filme în care a apărut sunt seria Fast & Furious, Snitch, Pain & Gain, Empire State, San Andreas, Baywatch, Jumanji: Welcome to the Jungle și Jumanji: The Next Level și Shazam.

Averea lui Dwayne Johnson este estimată de site-urile de specialitate la peste 400 de milioane de dolari. El are o cotă foarte bună în momentul de față și primește în jur de 20 de milioane de dolari pentru fiecare rol. Acest lucru îl face unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 sfaturi pentru ingrijirea plantelor in ghiveci

Articolul Urmator

Cum să alegi un pat tapițat

Cele mai populare