7 moduri în care poţi folosi gazonul în amenajarile interioare

Îți place aspectul și senzația de iarbă luxuriantă? De aceea, atât de mulți oameni profită acum de modalitățile distractive și funcționale prin care pot folosi iarba artificială atât în ​​casă cât și în aer liber. Iarba artificială este soluția fără probleme pentru orice provocare de amenajare a teritoriului. În interior, este la fel de ușor de utilizat și la fel de versatil.

Iată câteva idei care te vor ajuta să scoți în evidență designerul tău interior.

  1.  Acoperă podelele la fel

Covoarele și alte opțiuni tradiționale de pardoseală sunt în regulă, dar sunt atât de comune. Dacă vrei ceva complet diferit, gazonul artificial este răspunsul. Este ușor de instalat, ușor de întreținut și ușor de bucurat.

Iarba artificială arată întotdeauna perfect este moale și pufoasă, numai bună pentru tălpile picioarelor tale. Este durabilă și rezistentă la pete. Toate aceste caracteristici fac o pardoseală excelentă pentru camerele tale cele mai active: dormitoare pentru copii, cameră pentru oaspeți, subsol etc. De fapt, în comparație cu covorul, iarba artificială poate fi alegerea mai curată pentru unele zone din casă.

Și nu uita de scările tale sau de verandă. Poți crea, de asemenea un aspect interior-exterior fără sudură extinzând covorul tău ierbos în curtea interioară sau pe un balcon la etaj.

  1. Orice suprafață, orice formă

Deși este evident că poți folosi iarba artificială pentru orice etaj, acesta este doar începutul. Poți pune gazon pe pereți, tavan, acoperiș – literalmente pe orice suprafață, plană sau nu. Acum poți deveni creativ.

Dacă nu vrei iarbă pe toată suprafața pardoselii tai-o în orice formă dorești. Nu te teme, nu se va strica. Poți merge cu covorul tradițional dreptunghiular, rotund, oval sau cu un alergător lung pe hol sau unul în formă de stea.

Creează creați niște forme speciale cu întreținere zero pentru a adăuga o notă sofisticată intrării sau șemineului.

Încadrează o oglindă sau o serie de fotografii. Acoperă perna de la fereastră sau fă covorașe pentru un brunch de primăvară sau cină.

  1. Iarba verde nu se potrivește cu decorul tău?

Iarba mamei natură are o singură culoare, dar gazonul artificial poate avea orice culoare dorești. Deci, dacă verdele nu corespunde cu adevărat ca opțiune interioară, alege altceva.

Poți face o inimă mare și roșie pentru o saltea de bun venit de Valentine’s Day.

Plantează un logo corporativ ierbos în holul biroului tău, pe podea sau pe perete.

Sau creează o tablă de șah multicoloră sau un alt design, de exemplu, poți folosi verde cu dungi albe pentru a-ți crea propriul teren de fotbal în interior.

  1.  Zona de joacă pentru copii

Gazonul artificial este renumit pentru că este rezistent la presiuni extreme și condiții dure. De asemenea, este moale pentru copii și asta îl face opțiunea ideală pentru zona de joacă a copiilor tăi. Cu siguranță și copiilor tăi le va plăcea să se joace pe el, deoarece le oferă o zonă mare în care să se joace nestingheriți. Alege roz, violet, albastru sau auriu pentru camerele copiilor.

  1. O perdea de iarbă

Știai că îți poți menține intimitatea cu gazon artificial? Pare de necrezut? De fapt nu este. Instalează o perdea de iarbă sintetică pe o parte a balconului deschis și ține la distanță vecinii. Te poți relaxa în liniște fără a fi nevoie să-ți faci griji cu privire la faptul că cineva se uită la tine.

  1. Scară

A avea un perete de gazon artificial pe scară este o idee minunată. Acest lucru sugerează în mod jucăuș o schimbare a ambianței atunci când compari cele două etaje. Completează-l cu plante și vei crea o iluzie a unei grădini verticale.

  1. Baie

Acest lucru ar putea părea amuzant, dar este o idee minunată pentru toți oamenii iubitori de verde. O baie complet albă poate avea un strop de verde prin gazon artificial. Această idee de întreținere redusă pentru un perete de accent este nouă, proaspătă și perfectă.

Sperăm că aceste idei te-au inspirat să încerci unul sau mai multe proiecte de iarbă artificială în interiorul casei tale. 

Articolul Anterior

Agende personalizate – cum se utilizează şi de câte tipuri sunt?

Articolul Urmator

Cum te pregatesti pentru concediu?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *