5 motive pentru care o geantă din piele naturală este cea mai bună investiție

Spre deosebire de haine, încălțămintea și accesoriile, de la genți la curele și bijuterii, sunt purtate mult mai des și multe persoane sunt dispuse să investească mai mult în achiziționarea acestor piese tocmai din această cauză. Pielea naturală și înlocuitorul său, pielea ecologică, sunt cele mai utilizate materiale în industria încălțămintei, dar și a accesorilor. Fiecare prezintă atât avantaje cât și dezavantaje. Totuși, dacă ai nevoie de o piesă timeless, pe care să o poți chiar și zi de zi și îți dorești o investiție de lungă durată, trebuie să ai în vedere achiziționarea unei genți din piele naturală.

Iată 5 motive pentru care nu vei regreta achiziționarea unei genți din piele naturală!

  • Din punctul de vedere al durabilității, pielea naturală nu se compară cu niciun alt material.

Geanta este unul dintre accesoriile cu cea mai mare utilizare, deci gradul de uzare va fi ridicat. Din cauza manevrării intense, gențile din piele ecologică sau alte materiale înlocuirea își pierd mult mai rapid aspectul estetic plăcut, fiind mult mai expuse în față deteriorării. După doar câteva luni, pot apărea semne inestetice, iar torțile au tendința de a-și pierde culoarea intensă de la început. În cazul unei genți de piele, aceasta va arăta ca nouă chiar și după ani de zile.

  • Ai la dispoziție produse speciale pentru întreținere, care au un efect wow.

Spre deosebire de materialele alternative, pielea chiar poate fi întreținută prin produse de îngrijire specializate. Chiar și în cazul pielii întoarse, care este cea mai pretențioasă, geanta poate fi complet transformată cu un spray de îngrijire corespunzător.

  • Gențile din piele denotă eleganță și sunt potrivite pentru tinutele office.

Produsele și materialele de calitatea pot fi observate cu ușurință. Chiar dacă și design-ul unei genți realizate dintr-un alt material poate fi extrem de reușit, aceasta nu va arăta la fel de elegant ca o geantă de piele. În special la ținutele office, geata trebuie să respect un registru stilistic adecvat.

  • Raportul calitate preț este excelent.

Cele mai citite articole

Chiar dacă gențile și orice alte produse realizate din piele ecologică sau material textil sunt considerabil mai ieftine față de aceleași produse, dar realizate din piele naturală, diferența este explicată de calitate. Chiar dacă vei plăti mai mult pentru produs, acesta este mai durabil și arată mai bine, justificând suma în plus necesară.

  • Varietatea de produse îți permite să găsești modelul la care ai visat.

Gențile din piele pot fi găsite acum în orice formă, culoare sau mărime ți-ai dori, deci nu este nevoie să faci compromisuri la capitolul estetic. Spre exemplu, pe barneystore.ro ai acces la o gamă de genți de piele naturală pentru damă, extrem de extinsă, de unde vei putea alege modelul perfect pentru tine.

În concluzie, geanta de piele reprezintă un articol timeless, care ar trebui să facă parte din garderoba oricărei femei, îmbinând în același timp aspectul plăcut din punct de vedere estetic, cu un caracter practic și funcțional, potrivit pentru fiecare zi.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole