banner
banner

5 idei de cadouri pentru un pasionat de artă, indiferent de vârstă

Oferirea unui cadou adecvat artistului din viața ta poate fi o adevărată provocare. Indiferent dacă este vorba despre ziua de naștere, o sărbătoare specială sau un cadou fără motiv, este întotdeauna recomandat să ții cont de preferințele persoanei pe care dorești să o surprinzi. În special când destinatarul este cineva cu abilități creative dezvoltate, cu siguranță, vei avea nevoie de puțină inspirație. 

Am pregătit un articol cu recomandări originale, astfel încât să poți alege cadouri speciale care să provoace orice talent artistic. 

De unde cumperi un cadou adecvat pentru un pasionat de artă

Cu siguranță, cea mai bună alegere sunt magazinele creative care oferă toata gama de produse și obiecte pe care te poți baza. De la albume de artă, la pensule și pânze pentru pictat, de la instrumente pentru modelat fimo, la seturi diamond painting. În funcție de bugetul pe care îl ai disponibil, alege unul dintre cadourile de mai jos și vei reuși să faci o persoană fericită. 

Cele mai interesante cadouri pentru un pasionat de arta

Set de creioane HB pentru schițe

Dacă persoana căreia dorești să îi oferi cadoul iubește să deseneze schițe sau portrete alb negru, un set de creioane HB este alegerea perfectă. Va putea, în acest fel, să se dedice pasiunii sale, având la dispoziție instrumente calitative. Dacă îți dorești un cadou mai voluminos, poți adăuga și un caiet pentru desen ori câteva pânze canvas, adecvate pentru creion sau cărbune. 

Dicționar de artă vizuală

banner

Ce poate fi mai frumos decât să citești despre artiștii preferați și să înveți lucruri despre opera lor? Un dicționar de artă vizuală, indiferent dacă este vorba despre pictură, sculptură ori schițe în cărbune, reprezintă un cadou interesant pe care îl poți face artistului din viața ta. Cu siguranță, va aprecia interesul tău, iar dicționarul va ocupa un loc de cinste în colecția personală cu volume despre artă. 

banner

Set pahare de cristal, realizate manual 

Obiectele realizate manual reprezintă o formă de artă apreciată de persoanele interesate de acest domeniu. Avand un design unic, deși formează împreună un set, fiecare pahar va surprinde prin detaliile originale care îl scot în evidență într-un mod incredibil. 

Kit pentru pictură

Acest kit include o pânză numerotată, prinsă pe o ramă de lemn, tot atâtea acuarele câte numere sunt pe pânză, set de minim 3 pensule și accesorii pentru a prinde opera de artă pe perete, imediat ce este gata. Pe lângă acestea, poți lua un trepied elegant și lac de finisare a picturii. Este un cadou destul de costisitor și voluminos, așa că va trebui să te informezi foarte bine înainte de a-l oferi, astfel încât să ai certitudinea că va fi apreciat. Trebuie ca destinatarul să iubească pictura și să își dorească să pătrundă în tainele acestei forme de artă. 

Un colier cu roata culorilor

Deși, pentru majoritatea persoanelor, acest cadou reprezintă doar o bijuterie veselă ce poate fi purtată vara la festivalurile în aer liber, un pasionat de artă va înțelege cu exactitate semnificația lui. Roata culorilor este un model ilustrativ care conține diferite nuanțe de culori grupate în trei categorii: primare, secundare și terțiare. Având la bază cele trei culori primare, roșu, galben și albastru, roata ajută la demonstrarea culorii temperaturilor. Alegând acest cadou, vei reuși să îl surprinzi plăcut pe artistul din viața ta, deoarece este un subiect cunoscut doar persoanelor din lumea artelor. 

O persoană pasionată de artă cauta creativitate, formă și stil în tot ceea ce îl înconjoară. Alege un cadou care dă dovadă de originalitate sau care surprinde prin tehnica utilizată, iar misiunea ta va fi încheiată cu succes.  

Articolul Anterior

Remedii naturale pentru acneea rozacee

Articolul Urmator

TOP 5 perechi de pantofi pe care fiecare femeie ar trebui să le dețină

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *