4 motive pentru a cumpara chiuvete mobile pentru gradinite

Chiuvetele mobile sunt unele dintre cele mai interesante inventii din prezent pentru ca ofera posibilitatea de a avea o chiuveta in locuri in care nu exista acces la canalizare sau la reteaua de apa. Se pot cumpara chiuvete mobile pentru gradinite astfel incat chiar si copiii care traiesc in zone lipsite de aceste facilitati sa se poata spala corect pe maini, ori de cate ori este necesar. 

Chiuvete mobile pentru gradinite – solutia perfecta pentru o igiena corecta

In zonele in care nu exista acces la apa curenta si la canalizare pot fi montate chiuvete mobile pentru gradinite. Aceste chiuvete sunt perfecte pentru ca functioneaza la fel ca cele clasice. Cu un singur rezervor de apa o persoana se poate spala de 40 de ori. De obicei grupele de copii sunt mici deci probabil ca o chiuveta le va fi utila pentru doua spalari inainte ca personalul sa fie nevoit sa umple din nou rezervoul cu apa potabila si sa il goleasca pe cel cu apa murdara. De obicei in gradinite insa sunt cumparate mai multe chiuvete mobile.

Impiedicarea transmiterii bolilor

Este foarte important ca cei mici sa se spele pe maini foarte des. Aceasta este o regula buna si pentru adulti insa la gradinita, daca copiii nu au o igiena adecvata este de ajuns sa se imbolnaveasca un singur copil pentru a da la toata grupa, caz in care se poate ajunge rapid la o epidemie. Cu ajutorul chiuvetelor mobile, chiar si in zonele in care accesul la utilitati este diminuat, copiii se pot spala pe maini in mod corespunzator. Este nevoie doar ca gradinita sa aiba curent electric pentru ca apa sa fie  pompata din rezervor afara.

Cele mai citite articole

Chiuvete mobile pentru gradinitele nefinalizate

Exista posibilitatea ca gradinitele in curs de renovare sa nu fie finalizate pana la inceperea anului scolar caz in care elevii se vor intoarce in salile de clasa terminate. Daca baile nu sunt terminate si nu sunt montate chiuvetele, pot fi amplasate chiuvete mobile pentru ca acestia sa se poata spala pe maini in mod corespunzator.

Copiii nu mai trebuie sa iasa in frig

Cele mai multe gradinite care nu au toaletele inauntru au apa afara. In acest sens, copiii vor trebui sa iasa iarna in frig si sa se spele pe maini cu apa rece. Riscul ca acesti copii sa se imbolnaveasca este destul de mare motiv pentru care este recomandat ca ei sa se spele pe maini cu apa calda si in interior. 

Toate aceste motive sunt foarte importante si ar trebui luate in calcul de persoanele care se ocupa de administrarea gradinitelor astfel incat copiii sa fie mereu in siguranta si sa nu existe riscul de aparitie a epidemiilor.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum putem optimiza calitatea aerul de acasă sau de la muncă ?

Articolul Urmator

Care sunt cele mai interesante accesorii pentru baie pe care trebuie sa le ai?

Cele mai populare