3 produse care îţi permite să aduci o pată de culoare look-ului sobru de toamnă

Odată cu plecarea verii, întreaga noastră garderobă se schimbă, iar spaţiul din spatele dulapului va fi ocupat acum de rochiile vaporoase de vară, topurile subţiri şi pantalonii scurţi. În faţă vor reveni cămăşile, puloverele, cardiganurile şi jeanșii fără crăpături. 

Deşi gradele scad în termometre, nu este obligatoriu să renunţăm la culorile vibrante regăsite în hainele cu care ne simţim bine. Odată cu plecarea verii, femeile au tendința de a renunța la hainele colorate, purtând mai multe nuanţe închise de maro, verde şi albastru. De cele mai multe ori, îmbrăcămintea de toamnă şi de iarnă are o tentă mai serioasă, lucru care nu întotdeauna ne place. 

De asemenea, makeup-ul purtat vara este mai natural, evidențiat de  cele mai multe ori de un luciu de buze roz aprins sau roşu şi de un iluminator folosit în locurile strategice, care să creeze un joc armonios de lumini pe chipul femeii. În schimb, atunci când gradele din termometru scad, şi trendul în make-up se schimbă, fiind folosite mai multe nuanţe închise și mate de farduri, buzele sunt conturate mai accentuat cu conturul special pentru ele, iar rujurile sunt mai mult mate şi în diferite nuanţe de maro. 

Astfel, dacă faci parte din persoanele nonconformiste care iubesc culorile vibrante, iată care sunt modalităţile în care poţi integra petele de culoare în ţinutele pentru sezonul rece:

  • Rujul colorat 

În funcţie de outfitul purtat, rujul poate fi mai colorat decât în mod normal şi poţi apela chiar la nuanțele preferate de vară. La ţinutele all black poţi folosi, bineînţeles, orice nuanţă de ruj însă, dacă porţi o rochie office gri, închis sau deschis, un ruj roz mai intens se va potrivi perfect. 

Acesta poate fi accesoriul statement care te va dispune şi pe tine şi pe cei cu care vei interacţiona. Un fond de ten cu spf în nuanţe mate va oferi cadrul perfect pentru ca pata de culoare de pe buze să iasă suficient în evidenţă. 

  • Eşarfele

Fie că le preferi pe cele de mici dimensiuni din mătase sau pe cele de tip şal, de dimensiuni mai mari şi textură mai groasă, eşarfele pot fi punctul de atracţie al oricărei ţinute. Spre deosebire de fulare, acestea au mai mult un scop estetic decât practic şi, dacă sunt bine alese, efectul poate fi unul remarcabil. Astfel, poţi alege o eşarfă fină ce conţine nuanţe de galben sau roşu şi, prinsă într-un mod elegant, aceasta are puterea de a scoate o ţinută din anonimat. În plus, îi poţi observa oricând capetele colorate, iar acest lucru cu siguranţă te va binedispune. 

  • Medalioanele

Toamna şi iarna poţi folosi cu încredere medalioane masive cu pietre colorate, care să fie semnificativ mai lungi decât lanţurile obişnuite la baza gâtului. Fie alegi un lanţ cu un medalion masiv sau un colier maxi fără niciun alt accesoriu, acesta va atrage toate privirile. Pentru a avea un efect wow, alege bijuteriile cu pietre în locul celor clasice din aur sau argint, deoarece cele de mari dimensiuni se vor potrivi perfect atât unei ţinute clasice, cât şi uneia casual. Dacă nu ai făcut-o deja, toamna este momentul ideal pentru a purta şi broşele primite cadou de Mărţisor şi nu numai pe parcursul anilor şi, cu siguranţă, vei regăsi câteva modele atractive şi colorate. 

Indiferent ce ai alege, dacă iubeşti culorile vibrante şi simţi că acestea contribuie la starea ta de bine, nu trebuie să renunți la ele doar pentru că mercurul din termometre scade. Alege-ţi accesoriile preferate şi adu o pată de culoare ce te va face să zâmbeşti pentru că, cel mai probabil, le vei face aduce şi celor cu care interacţionezi un zâmbet pe chip. 

Sursa foto: Shutterstock 

Articolul Anterior

Cum să valorifici din plin o investiție imobiliară? 3 soluții care te ajută să faci profit

Articolul Urmator

Albirea dentară: 5 beneficii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare