12 Talismane norocoase in functie de zodie

Din cele mai vechi timpuri oamenii au crezut in superstitii si s-au aflat in cautarea binelui si a norocului, apeland adesea la talismane si amulete magice. Aceasta traditie s-a transmis mai departe, din generatie in generatie, iar astazi, talismanele pentru zodii inca sunt la mare cautare. Tu stii ce amuleta ti se  potriveste?

Berbec

Berbecul este un semn de foc, asa ca are nevoie de o amuleta norocoasa in nuante aprinse de rosu sau oranj. Iar talismanul ideal ar fi unul in forma de cheie, care sa deschida porti si sa aduca oportunitati, sau unul in forma de ardei iute, care sa alunge invidia si deochiul.

Taur

In cazul nativilor din zodia Taur, acestia se pot orienta catre talismane cu elemente inspirate din natura, cum ar fi o ghinda sau un trifoi cu patru foi, care sa le poarte noroc toata viata.

Gemeni

Gemenii sunt un semn zodiacal de aer, asa ca amuletele in forma de fluturi sau pasari pot fi un cadou special pentru ei. De asemenea, gemenii au o personalitate duala, asa ca simbolul chinezesc – Yin si Yang, care reprezinta doua energii opuse, s-ar putea transforma in talismanul perfect. Nativii gemeni pot purta o amuleta cu Yin si Yang, care sa echilibreze energiile din viata lor si sa ii ghideze mereu pe calea cea dreapta.

Rac

Racii sunt sensibili, pasionali si grijulii, asa ca au nevoie in viata lor de o amuleta care sa le aduca noroc in dragoste si fericire. Iar unul dintre cele mai puternice talismane din argint pentru nativii raci este cel in forma de luna. 

Leu

Nativii din zodia leu adora sa fie mereu in centrul atentiei, asa ca au nevoie in viata lor de o amuleta care sa le dea incredere de sine si care sa le stimuleze curajul. In general, talismanele potrivite pentru nativii lei sunt cele in forma de soare, sau de flacari, pentru ca surprind perfect pasiunea si energia acestei zodii.

Fecioara

Pentru persoanele nascute in zodia fecioara, poti alege un talisman sub forma unui ochi protector, care sa tina la distanta energiile negative. De asemenea, te poti orienta si catre un talisman in forma de porumbel, care sa simbolizeze delicatetea, chibzuinta si pacea.

Balanta

Balantele, care se afla intotdeauna in cautarea echilibrului personal, pot alege o amuleta norocoasa in forma de triunghi sau de piramida. Un astfel de simbol poate aduce stabilitate, determinare si echilibru in viata nativilor nascuti in aceasta zodie. 

Scorpion

Nativii scorpioni sunt protejati de ochiul lui Horus, care aduce in viata lor noroc, putere si curaj. Acest talisman inspirat din cultura egipteana este simbolul sacru care corespunde Soarelui si Lunii. 

Sagetator

Sagetatorii sunt prin firea lor niste persoane impulsive si pasionale, tocmai de aceea au nevoie de o amuleta care sa ii ajute sa isi mentina controlul, cum ar fi o ancora, simbol al statorniciei.

Capricorn

Capricornii sunt persoane ambitioase, care obtin intotdeauna ce isi propun, asa ca au nevoie in viata lor de o amuleta norocoasa in forma de cheie, care sa deschida intotdeauna calea catre noi oportunitati. De asemenea, un astfel de talisman ii ajuta pe nativii capricorni sa gaseasca mereu solutii potrivite, atunci cand se confrunta cu diverse probleme.

Varsator

Cei nascuti in zodia varsator au nevoie de un talisman care sa alunge energiile negative, iar piramida poate fi simbolul potrivit pentru ei. Totodata, fiind vorba de o zodie de aer,  simbolurile legate de zbor si magie ar putea fi o alegere potrivita pentru o amuleta norocoasa.

Pesti

Pestii sunt o fire boema, visatoare, asa ca au nevoie de o amuleta care sa le stimuleze creativitatea si imaginatia. Iar talismanul ideal este cel in forma de pene, sau aripi. Totodata, acvamarinul este o piatra care are o influenta puternica asupra nativilor pesti, asa ca poate aduce in viata acestora mai mult noroc.

Asadar, pentru fiecare zodie in parte exista un simbol, o culoare sau o piatra pretioasa care poate sa le aduca nativilor mai mult noroc, sanatate si fericire in viata. Toate aceste simboluri se pot transforma in talismane norocoase, care pot fi purtate ca pandantive, sub forma de cercei sau ca breloc la chei. 

Articolul Anterior

Ce caracteristici au bateriile de baie negre și de ce să optezi pentru astfel de modele?

Articolul Urmator

De ce sa alegi Rhodos pentru a-ti petrece vacanta?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *