Ventilarea bucatariilor restaurantelor, la un alt nivel. Hotele destinate HoReCa

In bucataria restaurantelor e nevoie mereu de o ventilatie suficienta. Cantitatile mari de mancare gatite, mirosurile diverse si caldura prea mare in orice perioada din an pot sa scada din randament si din eficienta echipei de bucatari. O ventilatie corespunzatoare nu numai ca va elimina mirosurile neplacute, dar va asigura si un spatiu aerisit si gata de lucru indiferent cate ore se gateste acolo.

Deschiderea unor geamuri sau usi nu va reusi niciodata sa scoata tot aburul sau fumul din bucatariiile restaurantelor, asa ca va fi nevoie de echipamente speciale pentru ventilatie puternica, destinate HoReCa. Un exemplu de echipament de care orice restaurant are nevoie este hota de bucatarie.

Cu un motor sau mai multe, cu forme si dimesiuni variate, hotele scot rapid aerul viciat din incapere si asigura aerisirea de care are nevoie bucatarul si personalul din bucatarie. Hotele se monteaza relativ rapid, sunt foarte rezistente, filtrele se schimba simplu, au randament bun, functioneaza fara probleme in mediul umed si cu temperatura variabila din bucatarii.

Pentru restaurante hotele ar trebui sa fie cat mai mari, cu putere de absorbtie mai mare, cu filtre speciale care sa poata retine cantitati mari de grasime sau impuritati de la diverse procese de gatire.

La Conti Grup, firma cu experienta in comercializarea hotelor pentru bucatariile profesioniste, gasiti orice tip de hota doriti, accesorii, hote de perete snack, cu motor, hote centrale, hote cubice, hote de perete cu motor, hote cubice. Cu instalare simplificata si eficienta sporita, hotele de pe site-ul celor de la Conti Grup vor face fata in orice bucatarie, absorb rapid aerul plin de abur si miros din incaperi si il mentin placut pe toata perioada gatitului.

Materialele de calitate din care sunt confectionate hotele pentru bucatariilor restaurantelor le garanteaza o viata lunga si o intretinere simpla, nu ruginesc, nu se zgarie sau se sparg, hotele sunt foarte stabile in timpul functionarii datorita sistemelor de prindere speciale.

La comenzile online orice client primeste livrare rapida si garantie extinsa la hotele pentru bucatariile restaurantelor, orice informatii se pot oferi gratuit prin apelarea consultantilor firmei, fiecare produs are descrieri detaliate pe site si imagini relevante pentru a sti ce comandati.

Articolul Anterior

Liposuctia abdominala sau cum sa scapi rapid de depozitele de grasime acumulate in exces

Articolul Urmator

Cum sa alegi lampadarul potrivit pentru camera de zi?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *