Trotineta electrica, vedeta si in 2020

Sunt practice, cool, usoare si te ajuta sa te deplasezi mai usor printr-un oras in care masinile de toate tipurile au facut circulatia pe drumurile publice un calvar.

Mos Craciun stie asta, motiv pentru care s-ar putea ca sa aiba si pentru  tine un model din clasa cea mai noua de trotinete electrice, tocmai bun pentru anotimpurile calduroase din 2018.

Sunt o multime de motive pentru care ar trebui ca sa iei in calcul deplasarea pe un asemenea mijloc de transport personal alternativ.

Iata doar cateva dintre acestea.

1) Usurinta de calatori prin zonele aglomerate.

Daca ai de facut calatorii urbane, mai ales in orele de varf, cand nervii participantilor la trafic sunt intinsi la maxim, de ce sa te inrolezi in masa lor amorfa si sa nu te deplasezi pe o trotineta electrica, zambindu-le larg soferilor care asteapta furiosi in coloana?

Cei ce se pricep spun ca in Bucuresti, de exemplu, mai ales dimineata si seara, viteza medie a unui automobil nu sare de 8-10 km/ora, de aceea indiferent de cat de puternic ar fi un bolid pe patru roti, s-ar putea ca o trotineta electrica sa ii dea cu tifla. Fii tu proprietarul ei!

Cele mai noi modele de trotinete ating 30 de km/ora si chiar daca nu vei putea merge cu aceasta viteza prin oras, pentru ca ai nevoie sa ocolesti obstacolele din cale, tot o sa treci cu mult peste cei 10 km/ora amintiti anterior.

2) Autonomia foarte buna.

O trotineta electrica deultimul tip poate sa mearga si 40-45 de km din momentul in care i-a fost incarcata bateria. In acest fel, poti sa o folosesti inclusiv in drumurile pana si de la locul de munca, daca vrei sa nu pierzi ore intregi zilnic blocat in trafic.

3) Viteza mare de incarcare.

O incarcare completa se face cam in acelasi timp care iti este necesar pentru incarcarea altui device la moda (laptop, smartphone, tableta, ebook reader etc.)

4) Greutate redusa.

Desi este performanta in deplasare, nu inseamna ca o trotineta electrica are greutatea unui tanc. Nicidecum. In medie, modelele de trotinete electrice cantaresc intre 11 si 16,5 kg, in conditiile in care cele mai solide modele pot suporta si greutatea unui pasager solid care se apropie de 120 de kg.

5) Unele modele de trotinete electrice sunt pliabile.

Unii prefera sa foloseasca trotineta electrica doar dimineata sau doar seara, de aceea producatorii s-au gandit ca niste modele pliabile ar fi bine apreciate de utilizatori.

Chiar asa este, deoarece un model de trotineta electrica ce se poate strange este si mai usor de depozitat nu doar acasa, ci si la birou, daca este destinata deplasarilor la/de la serviciu.

In plus, multe modele se pot utiliza chiar si pe vreme ploioasa, pentru ca au protectie contra umezelii.

Le gasesti acum la un pret bun la Monkey Board. Arunca si tu o privire la sectiunea Trotinete Electrice si ajuta-l astfel pe Mos Craciun sa puna in sac un cadou cu totul special!

Articolul Anterior

3 factori psihologici care ne influenteaza cand cumparam o casa

Articolul Urmator

Cateva lucrui de stiut despre casele construite pe o structura metalica

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *