TOT ce trebuie să știi despre meseria de crupier

Puțini știu faptul că meseria de crupier este la mare căutare în România. Crupierul sau “cel care aranjează norocul” trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a putea practica acest job. 

Cel mai important aspect e să fie determinat, cu o atitudine optimistă și pozitivă, cu mintea ageră și să emane o atitudine amabilă și caldă atunci când întâmpină jucătorii. Printre atribuțiile practice, se numără și faptul că va cunoaște în detaliu jocurile de noroc și va avea ca scop să îndrume jucătorii cu succes pe tot parcursul sesiunilor. 

Dacă ești fan jocuri cazino online și te gândești sau poate visezi la acest job de dealer, iată ce trebuie să știi:

  • ca orice altă meserie vine cu avantajele și dezavantajele sale, însă cu posibilități de avansare și creștere în viitor (pe plan local sau în alte țări) 
  • crupierul este cel care gestionează acțiunea la masă de joc, se asigură că jocul se desfășoară conform regulilor și împarte câștigurile atât la masă cât și online

De obicei dealerul de jocuri de noroc este solicitat la mesele de poker, ruletă, blackjack sau Baccarat sau altele. Dacă ești la început și vrei să prinzi mecanismul jocului, îți recomandăm varianta de joc ca la aparate gratis sau sloturile demo, foarte îndrăgite de utilizatori. 

Vestea bună este că această meserie nu implică studii superioare sau o anumită pregătire. În general se fac niște cursuri, iar majoritatea sunt puse la dispoziție de companiile angajatoare. Cu toate acestea, se cer cunoștințe minime matematice și agilitate în calcule.

O caracteristică esențială în meseria de dealer casino este aceea de a fi mereu înconjurat de jucători. Să menții ritmul și să faci o atmosfera plăcută. În același timp, vei participa la discuțiile jucătorilor, însă nu te vei lăsa distras pentru că atenția ridicată la detalii va face diferența. 

Responsabilitățile crupierului de cazino poate varia de la un loc la altul, în funcție de sesiunile pe care le organizează, însă în mare parte va împărți cărțile (poker sau blackjack), va opera ruleta și/ sau va mai oferi asistență la anumite jocuri. 

Dealerul de jocuri este flexibil și adaptabil la ritmul alert de lucru pentru că operează mai multe jocuri sau tipuri de cereri pe parcursul unei zile.

Dacă alegi acest tip de activitate vestea bună este că o poți practica pe un vas de croazieră, în cazinourile din România sau sălile populare și maiestoase din Las Vegas. Este un domeniu în plină expansiune, ceea ce înseamnă că va fi cerere și în viitor. 

Articolul Anterior

Coacăzele negre – o alegere delicioasă și sănătoasă pentru deserturi și băuturi

Articolul Urmator

Iată cele mai înțelepte 3 lucruri pe care le poți face cu banii economisiți!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare