TOP 5 proceduri cosmetice pe care orice femeie ar trebui să le încerce

În general, femeilor le este adesea frică să încerce lucruri noi pentru că nu știu ce va funcționa, deși își doresc să își mențină sau să își îmbunătățească anumite părți ale corpului. Dar există o mulțime de modalități de a-ți îmbunătăți aspectul fără prea multă durere sau cheltuieli extreme!

Iată 5 proceduri cosmetice pe care orice femeie ar trebui să le încerce:

Dermaplane

Dermaplaning este un tratament facial care folosește o lamă ascuțită pentru a îndepărta ușor pielea moartă și puful de pe față. Este asemănător cu epilarea cu lama, dar fără iritații. Rezultatele sunt imediate și de lungă durată – și pot fi făcute de mai multe ori de-a lungul anilor de utilizare, deoarece nu perturbă uleiurile naturale ale pielii, așa cum fac alte metode.

Tratament facial cu microcurenți

Tratamentele faciale cu microcurenți sunt o modalitate non-invazivă de a îmbunătăți aspectul pielii. Acestea folosesc curenți electrici minusculi care pătrund adânc în porii tăi și stimulează producția de colagen, schimbarea celulară și alte procese naturale care te ajută să arăți mai tânără mai mult timp. Tratamentele faciale cu microcurent pot ajuta cu liniile fine, ridurile, acneea, chiar și acneea chistică, daunele solare, inclusiv pete de vârstă, roșeața sau înroșirea feței ca răspuns la stres sau exerciții fizice – și chiar vergeturile!

Peeling chimic

Peelingurile chimice sunt o modalitate excelentă de a scăpa de pielea moartă, dar sunt grozave și pentru exfoliere. Aceste tratamente pot fi folosite pentru a trata acneea, melasma, acea decolorare maronie din jurul obrajilor, hiperpigmentarea,petele întunecate cauzate de leziunile solare, sau alte probleme legate de imbatranire. Există multe tipuri diferite de peelinguri chimice disponibile cum ar fi cele cu acid glicolic, care este cel mai des pe persoanele cu tenul matur, sau cele cu acid salicilic, care este ideală pentru tenul uleios.

Îndepărtarea părului cu laser

Cele mai citite articole

Epilarea cu laser este o modalitate sigură și eficientă de a îndepărta părul nedorit. Funcționează cel mai bine pe părul închis la culoare, așa că dacă ai părul deschis la culoare sau blond, s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru nevoile tale. Epilarea cu laser poate fi folosită pe față, gât, axilă și inghinal. Deși există mai multe tipuri de lasere disponibile, cel mai puternic și mai eficient este laserul Dioda. Folosește serviciul de epilare definitivă cu laser dioda de la Abbate.ro pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp în cel mai eficient mod.

Botox

Botoxul este o versiune sintetică neinvazivă a neurotransmițătorului toxină botulină care blochează impulsurile nervoase și relaxează temporar mușchii. Poate fi folosit pe frunte pentru a netezi ridurile, între sprâncene pentru a înmuia liniile încruntate și talpa gâștei, din jurul ochilor sau lângă buze pentru a reduce umflarea sub buze.

Există atât de multe lucruri uimitoare care pot fi făcute cu tehnologia de astăzi și depinde de noi, ca femei, să le găsim pe cele care ne atrag cel mai mult și care ne vor face să ne simțim cel mai bine în corpul nostru.

Sursă foto: freepik.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Înainte de a vă face un tatuaj, citiți acest lucru

Articolul Urmator

Trei jucători care vor face diferența pentru Real Madrid în acest sezon

Cele mai populare