Top 3 echipamente de care ai nevoie atunci când lucrezi ca freelancer

Munca de freelancer poate fi una destul de dificilă, dar şi frumoasă în acelaşi timp. O astfel de carieră îţi oferă şansa de a avea o libertate mult mai mare şi de a face din pasiunea ta o sursă sigură de venit. Deşi la început poate părea riscant să începi o carieră pe cont propriu, poate fi ceva foarte satisfăcător şi poţi să devii mult mai motivat atunci când ştii că lucrezi doar pentru tine. Însă această muncă de freelancer, implică şi asigurarea de echipament pe cont propriu. 

Iată care sunt top 3 device-uri de care ai nevoie dacă lucrezi ca freelancer:

Laptop 

Având în vedere că activitatea de freelancer se desfăşoară în principal în mediul online vei avea nevoie de un device bun de pe care să lucrezi. Un laptop ar fi mai util în detrimentul unui calculator, tocmai pentru că este mobil şi poţi să îl iei cu uşurinţă oriunde vrei. Astfel, programul tău poate fi mult mai flexibil şi poţi lucra de oriunde vrei. Trebuie să fie totuşi un laptop de calitate, care să reziste bine în timp, firma HP este una dintre cele mai bune de pe piaţă, ce oferă o gamă variată de modele de unde poţi alege varianta ideală pentru tine. Dacă eşti în căutarea unui device nou vezi aici laptopurile HP, cei de la Altex.ro au multe produse în stocuri şi au un raport calitate-preţ foarte bun. 

Căşti 

Având în vedere că vei lucra de acasă sau poate din oraş cu siguranţă vei avea momente în care vei avea nevoie să te concentrezi, aşa că o pereche de căşti şi nişte muzică bună sunt exact ce ai nevoie. De asemenea, o pereche de căşti îţi vor prinde bine şi pentru întâlnirile online la care ai putea lua partea pe parcursul diverselor colaborări pe care le vei avea. Aşa că o pereche de căşti de calitate este un alt lucru de pus pe listă, alege unele care să aibă şi posibilitatea de a se conecta la telefon, pe lângă laptop pentru a te putea bucura de ele şi în timpul tău liber, nu doar atunci când lucrezi. 

Tabletă

Pe lângă laptop, o tabletă poate fi utilă pentru că poate să te ajute să îţi notezi noi şi e variantă modernă ideală care să înlocuiască o agendă clasică cu foi de hârtie. Prin dimensiunea sa redusă poţi să o iei peste tot cu tine, iar asta te va ajuta mai ales dacă activezi într-un domeniu creativ şi eşti inspirat de un anumit lucru pe stradă spre exemplu. Poţi scoate rapid tableta să faci o schiţă sau să notezi câteva fraze, iar astfel vei reuşi să centralizezi mult mai uşor toate ideile şi lucrurile pe care le ai de făcut pe agenda ta zilnică. 

Aşadar, acestea au fost device-urile recomandate unui freelancer, care se ocupă singur de propriul echipament. E important să alegi nişte produse de calitate care să funcţioneze bine şi să faci investiţii pe termen lung, care să te ajute să obţii nişte rezultate profesioniste şi apreciate de colaboratorii tăi. 

Sursă foto: pexels.com

Articolul Anterior

Cum îți alegi geanta potrivită. Sfaturi utile.

Articolul Urmator

TOP 4 lucruri pe care să le faci înainte să mergi în vacanță în străinătate

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *