Te poți distra și câștiga în același timp atunci când ești în vacanță?

Grație tehnologiei, astăzi este posibil să te distrezi și să câștigi în timp ce te afli în vacanță, cel mai elocvent exemplu fiind cel al platformelor de iGaming, unde jucătorii primesc bonusuri sub formă de rotiri gratuite fără depunere și alte recompense, direct pe telefonul mobil. Jucătorii de poker se numără printre privilegiații sorții, atât pentru că beneficiază de aplicații mobile dedicate sportului minții, cât și de unele dintre cele mai spectaculoase destinații turistice în care pot îmbina plăcerea cu utilul.

Cât de atractive sunt premiile oferite în cadrul turneelor de poker?

Sumele oferite de organizatorii turneelor de poker pentru Main Event-urile din cadrul acestor competiții sunt excepționale, așa cum este cazul World Series of Poker 2006, care a avut un fond de premiere de 82.512.162 de Euro pentru participanții la evenimentul principal. Topul celor mai bogați jucători din industria sportului minții este condus de Justin Bonomo (57.517.404 de dolari), care este urmat de Bryn Kenney (57.221.865 de dolari) și Daniel Negreanu (46.258.977 de dolari).

Top destinații turistice în care jucătorii de poker se pot relaxa, dar și pot participa la turnee

În întreaga lume, sportul lumii numără peste 120 de milioane de jucători, de aceea și numărul destinațiilor turistice în care aceștia se pot distra, dar și practică acest sport este numeros. Las Vegas, Nevada, este cea mai cunoscută destinație pentru pasionații de poker, având peste 32 de cazinouri în care există multiple mese la care pot juca.

În Bahamas, New Providence se găsește Paradise Island, locul în care este organizat și turneul Carribean Adventure. În timp ce jucătorii își ocupă locul la mesele de poker, familiile acestora se pot relaxa în waterpark-urile de pe insulă sau se pot bronza pe unele dintre cele mai frumoase plaje din întreaga lume.

Macau, China s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, fiind comparabilă la nivel de popularitate și încasări cu Las Vegas-ul. Pe lângă turneul Asian Pacific Poker Tour, practicanții sportului minții se pot delecta cu unele dintre cele spectaculoase cazinouri precum The Venețian, Sands Macau, Grand Lisboa, The Parisian sau MGM Cotai.

Cele mai citite articole

Europa le propune iubitorilor sportului minții ca destinații de neuitat Monte Carlo, Londra și Barcelona. Cazinoul din Monte Carlo este un loc spectaculos, însă întreaga zonă este fermecătoare și ideală pentru jucătorii de poker aflați în căutarea relaxării (aici se organizează și turneul European Poker Tour Grand Finale).

Barcelona, Catalonia, Spania, este unul dintre cele frumoase orașe din lume, dar și locația în care se organizează European Poker Tour. Londra face parte la rândul ei din lista orașelor în care se desfășoară EPT, fiind cunoscută și pentru cazinourile sale. Pentru cei care vor să încerce și o altă destinație mai puțin cunoscută iubitorilor de poker, San Remo, Liguria, Italia, este un alt loc care face parte din circuitul European Poker Tour.

Lista celor mai frumoase destinații turistice pentru cei interesați de sportul minții include și Atlantic City, New Jersey, Statele Unite ale Americii. Acesta este unul dintre orașele faimoase pentru jocurile de noroc, fiind comparabil la nivel de reputație cu Las Vegas. Mai puțin faimos este Tunica din Mississippi, dar care se remarcă printr-un număr mare de locații în care poker-ul este jocul de noroc vedetă.

Australia și Costa Rica își aduc aportul prin intermediul orașelor Melbourne, regiunea Victoria și San Jose. Aici sunt disponibile numeroase locații dedicate jocului de poker, mai ales că australienii sunt recunoscuți pentru pasiunea lor față de jocurile de noroc. În San Jose s-a organizat Latin American Poker Tour, orașul fiind împânzit de o rețea extinsă de cazinouri și săli de poker.

Indiferent de alegerea pe care o vor face jucătorii pasionați de sportul minții, oricare dintre aceste destinații reprezintă o opțiune perfectă pentru petrecerea vacanței. Iar marele avantaj este dat de faptul că se pliază perfect pe dorințele de distracție și al celor care nu sunt atât de interesați de jocurile de noroc, ci pur și simplu, își doresc să se relaxeze la maxim în vacanță.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Funcționarea lămpilor solare. Tot ce trebuie să știi

Articolul Urmator

Ai nevoie de o nouă imprimantă? 5 detalii la care să fii atent în alegerea acesteia

Cele mai populare