Specialiștii KRUK România, ghizii tăi spre eliberarea de datorii

Foștii clienți au despre colaborarea cu KRUK România păreri excelente, deoarece majoritatea aveau nevoie de un mic ajutor care să îi facă să găsească mai repede ieșirea din labirintul datoriilor. 

Cu ajutorul specialiștilor KRUK ei au reușit să evite pericolul de a cădea în plasa depresiei și anxietății grave, precum și al unor boli teribile de natură fizică cauzate de stresul financiar foarte mare.

Ai datorii mari pe care nu le mai poți plăti? Înseamnă că viața ta este dată complet peste cap!

Se știe că, de regulă, când ai datorii mari prietenii și rudele te părăsesc, nici măcar soțul sau soția nu te mai înțelege.

La rândul tău devii o persoană greu de suportat, care fie ești mereu pusă pe harță, fie ești suspect de tăcută. 

Gândurile negre nu îți mai dau pace, insomnia nu te lasă ca să te odihnești, îți scade randamentul la locul de muncă, atenția ta este din ce în ce mai slabă, viața ta o ia rapid pe o pantă descendentă și, cu toate eforturile pe care le faci, nu te poți opri din cădere. Chiar ai nevoie de ajutor specializat.

Dacă ai datorii administrate de KRUK România poți spune că ești norocos. Poți obține ghidarea necesară de la specialiștii din cadrul acestei companii prestigioase, membră a grupului internațional KRUK – lider important în materie de recuperare datorii pe cale amiabilă în partea noastră de Europă.

Problema datoriei și a comportamentului debitorilor a existat în orice moment al evoluției umanității. Mai mult decât atât, trebuie precizat că datoriile nu au fost și nici acum nu sunt doar materiale (bănești) ci și morale, etice. Datoria pe care copiii o au față de părinți, spre exemplu, este una de prim ordin.

Cele mai citite articole

Continuu se iau angajamente de diferite tipuri care sunt privite ca lucruri normale. Cu toate acestea, când ne referim la obligațiile de natură financiară asumate față de terți, oamenii au o atitudine diferită față de datoriile pe care le au față de ascendenții sau descendenții direcți. 

Alături de consumatorismul care a atins cote inimaginabile în ultimii ani și în țara noastră, succesul financiar devine un mod de a te poziționa în societate. Principalul obiectiv al comportamentului monetar al unei persoane este nevoia de a primi beneficii ca urmare a utilizării banilor, înțeleși ca mijloc de creștere a statutului social, de îmbunătățire a sentimentului de bunăstare economică subiectivă și de obținere a unui confort psihologic cât mai înalt.

Libertatea financiară și succesul în viață

Percepția în materie de datorii depinde categoric și de starea generală materială a unei persoane. Într-un studiu privind percepția asupra bogăției, s-a concluzionat că persoanele care au venituri mai mici, dar mai puține datorii, sunt considerate de cele mai multe ori a fi mai bogate decât acelea care au mai multe venituri, dar și datorii mai mari. Deși s-ar putea ca acest lucru să nu fie în mod obiectiv adevărat.

Așadar, ideile obișnuite despre datorii diferă de o înțelegere profesională a acestora. Diverși factori și mecanisme economice și socio-psihologice influențează percepția oamenilor din diferite categorii sociale referitoare la acest subiect.

Din punctul de vedere al datornicilor, datoriile materiale sunt percepute ca niște poveri greu de purtat care vin însoțite de experiențe emoționale negative, extrem de dificil de gestionat pentru că sunt generatoare de stres financiar. Și, ca orice alt tip de stres, determină în organism eliberarea unei cantități sporite de cortizol și adrenalină.

Doar că o datorie nefiind un animal periculos pe care să îl omori sau să fugi, după care să uiți de el, nu prea ai habar, în calitate de om al secolului 21, cum să o gestionezi. Te urmărește peste tot, iar singura soluție pe care o ai este de a o stinge cu cât mai puține eforturi pentru tine, solicitări care să nu te coboare sub limita acceptabilă pentru o existență decentă (a ta și a familiei tale).

Specialiștii KRUK România te pot ajuta cu profesionalism în acest sens, cu răbdare și empatie, pentru a reuși să scapi de datorii.

Cele mai citite articole