Sărbători în familie. Ce daruri inspirate (și atipice) poți alege în 2021?

Foarte multe persoane preferă să petreacă sărbătorile în familie, vizitându-se reciproc, oferindu-și daruri, împărtășind opinii și urări. Sărbătorile în familie sunt mai plăcute, pentru că ne oferă posibilitatea să ne conectăm cu cei dragi, să fim alături de ei și să petrecem timp de calitate în prezența lor. Pentru că trăim o perioadă agitată, cu mult stres, reușim, adeseori, să ne vedem familia decât de sărbători. Dacă în 2021 ți-ai propus să petreci sărbătorile de iarnă în intimitatea familiei, iată cele mai inspirate și atipice cadouri pe care le poți alege. Uită de cadourile clasice sub formă de obiecte și alege mai degrabă o experiență deosebită, pentru a petrece timpul în cel mai frumos mod posibil.

1. Cadou pentru nași: o noapte romantică la bordul unui yacht

Nașii sunt părinții voștri spirituali, iar dacă urmează să vă întâlniți de Crăciun, merită să le pregătești un cadou atipic care să-i surprindă. Poți alege, de exemplu, o noapte romantică la bordul unui yacht, o idee originală care o să-i scoată din rutina cotidiană și o să le permită să-și dedice timp unul altuia, să-și arate dragostea într-un loc idilic. O astfel de experiență include o noapte la bordul unui yacht ancorat în marină. În tot acest timp, cei doi parteneri nu vor fi deranjați, așa încât, întâlnirea lor romantică să se poată consumă în maximă intimitate. 

După ce vei comanda experiența, unul din cele mai inspirate cadouri de Crăciun pentru nași, vei primi un voucher pe care îl vei putea oferi nașilor cu ocazia Crăciunului. Voucherul are valabilitate 1 an de zile, pentru două persoane. Dacă nașii au copii, poți configura experiența astfel încât aceștia să-și însoțească părinții pe yacht.  

2. Cadou pentru părinți: zbor cu balonul cu aer cald

Părinții sunt icoanele tale dragi, iar când vine vorba despre cadoul perfect pentru ei, de fiecare dată este dificil să alegi. Cu ocazia Crăciunului 2021, te încurajăm să le pregătești o surpriză la care nu se așteaptă, o experiență pe care nu au mai trăit-o până acum și de care se vor bucura nespus. 

Ce poate fi mai frumos decât să te înalți cu balonul, să trăiești un amalgam de emoții și să admiri peisaje frumoase de sus? Zborul cu balonul este o experiență de încercat într-o viață de om, iar dacă ai tăi nu au testat încă această bucurie, este o idee minunată să le-o oferi tu cadou.

3. Cadou pentru copii: poveste cu dragoni și cavaleri, tir cu arcul și echitație

Oferă-i copilului tău o experiență atipică, folositoare și interesantă, o experiență pe care o va ține minte toată viața. Aceasta cuprinde două bilete VIP la unul din spectacolele Petru Cenușă, Samca, Balaurul sau Giganții, o oră de echitație pentru două persoane și tir cu arcul (în limita a 20 de săgeți). Evenimentele personalizate se desfășoară în București, în aer liber, iar valabilitatea voucherului este de 12 luni.

Imaginează-ți doar cât de fericit va fi copilul tău să găsească sub brad un astfel de cadou de la Moș Crăciun, mai ales dacă este pasionat de dragoni, zmei și săbii. Alege experiențe cadouri de Crăciun pentru copii și vei sesiza diferența. 

Experiențele atipice nu se uită. De aceea, când vrei să faci un cadou care contează, alege una din cele mai frumoase experiențe din portofoliul experimenteaza.ro. 

Articolul Anterior

Cinci întrebări frecvente despre aparatul dentar

Articolul Urmator

Modern și fascinant: ghid pentru o amenajare modernă ca la carte

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *