RTT Distribution – Solutii fara compromis pentru masina ta

Experienta completa a aerului proaspat oferit de o decapotabila este unica. A simti vantul, lumina si caldura soarelui in timpul conducerii, creeaza o experienta unica de condus, care cu greu poate fi comparata cu orice alta placere de a conduce o masina. 

Oricat de minunat este un tur intr-o decapotabila deschisa, aceste vehicule distractive sunt la fel de impracticabile atunci cand vremea nu coopereaza. Daca vrei putin mai multa lumina si aer in vehiculul tau normal, exista si alte solutii, pe care ti le ofera RTT Distribution.

Traditional, dar invechit – trapa din otel

Pana de curand, trapa era un plus standard pentru multe masini care puteau fi comandate la comanda unei masini noi. O trapa din otel consta dintr-o bucata de tabla stantata din pielea acoperisului, care a fost prevazuta cu unele mecanice suplimentare. Trapa din otel este trasa discret inapoi sub restul acoperisului de un troliu electric sau manual. Soferul primeste o nota de acel sentiment de decapotabil in masina.

Fara aerodinamica

Datorita formelor complexe ale caroseriei, trapa devine din ce in ce mai rara. Deoarece elementul de acoperis este introdus intre captuseala si tabla de acoperis, o forma de acoperis suficient de dreapta este o conditie prealabila pentru constructie. 

Acoperisurile puternic curbate ale multor masini fac aproape imposibila instalarea unei trape din otel. Acolo unde este inca oferit, poti vedea solutia de compromis. La Hyundai IX20, elementul de glisare aluneca peste plafonul din spatele lui. Astfel, iese in fluxul de aer in timpul conducerii si, in consecinta, afecteaza aerodinamica. In plus, aceste solutii sunt deosebit de sensibile la zgomotul vantului. Capatul final al trapei este, prin urmare, previzibil.

Piesele auto noi vin proaspat din fabrica si nu au fost niciodata instalate. Astfel de piese noi reprezinta solutia ideala pentru multi mecanici auto, dar uneori sunt destul de scumpe. Prin urmare, cumpararea de piese noi poate fi facuta de la RTT Distribution. 

Piese auto noi – Avantaje

Calitate constanta: Piesele auto originale si piesele OEM de la producatorul vehiculului au o calitate constanta. Piesele noi nu au fost inca folosite si, prin urmare, nu pot fi uzate. Potrivirea pe masina este de obicei constanta pentru toate piesele.

Cu o garantie: Producatorii sau dealerii ofera adesea o garantie pentru piesele auto nou produse. Daca piesa devine defecta inainte de sfarsitul perioadei de garantie, furnizorul va oferi un serviciu de garantie si, de exemplu, va inlocui componenta cu una noua.

Selectare simpla: Piesele originale ale vehiculului pot fi selectate mai usor folosind numerele OEM. Din partea cumparatorului, este adesea putin de luat in considerare atunci cand selecteaza piese auto noi. Conditia prealabila este insa ca piesa auto pentru modelul in cauza sa fie inca disponibila.

Precizia potrivirii si calitatii: Piesele originale in calitatea producatorului de echipamente originale, corespund pieselor instalate pe vehicul in ceea ce priveste specificatiile acestora. In cazul unei reparatii, piesele OEM si piesa defecta de pe masina pot fi schimbate cu usurinta una cu alta. Calitatea pieselor auto OEM este consecventa si de obicei corespunde piesei instalate initial pe masina. 

Numere de piesa: Piesele auto OEM sunt furnizate cu numere de piese consecvente si fixe. Acesta este asa-numitul numar de piesa OE, care este uneori denumit si numar OEM. Cu ajutorul codului piesei, este posibil sa gasesti piese potrivite pentru fiecare vehicul, de la RTT Distribution.  

Articolul Anterior

TOP 5 moduri prin care poți purta rochiile de vară și în timpul toamnei

Articolul Urmator

Cum să valorifici din plin o investiție imobiliară? 3 soluții care te ajută să faci profit

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *