Razer Atheris, mouse wireless cu o durată de viață stelară a bateriei

Quickmobile vă oferă diversitatea de a alege din o mulțime de produse de calitate înaltă, toate acestea la cele mai accesibile prețuri. 

Atheris este cel mai recent mouse fără fir cu factor de formă mic de la Razer pentru jocuri de mare popularitate. Spre deosebire de majoritatea celorlalți competitori, Atheris este conceput pentru uz de birou, precum și pentru jocuri pe computer și are o durată de viață uimitoare a bateriei de 350 de ore.

 Fiind un însoțitor de birou sau laptop, Atheris este un real ajutor in ceea ce priveste productivitatea pentru studenți, lucrători de birou și jucători care sunt în mod regulat în sesiuni de gaming.

Puteți accesa site-ul pentru a vedea noutați la QuickMobile.

Din punct de vedere vizual, Atheris este destul de aspectuos. Mouse-ul asemănător cu o cohilie arată ca o versiune a lui Razer Lancehead, având aceeași partea superioară netedă și părți laterale din cauciuc canelate. 

Măsurând aproximativ 3,9 x 2,5 x 1,3 inch, Atheris este la fel de compact ca un mouse de gaming – ceea ce este o binecuvântare și un blestem totodată, în funcție de cât de mari sunt mâinile tale. 

Are doar butoane din partea stângă și cu bateriile conectate, cântărește aproximativ 113 g.

Acest mouse bifează toate casetele potrivite din punct de vedere al designului. Roata se simte solid construită și are o acțiune plăcută de click. Dongle-ul USB de 2,4 GHz poate fi bine fixat sub carcasa superioară atunci când călătoriți, ceea ce, împreună cu dimensiunile de buzunar ale lui Atheris, îl face un companion de călătorie excelent.

Atheris este grozav și pentru jocuri ușoare și pentru utilizare la birou. Spre deosebire de mulți mouse de gaming, Atheris nu are iluminare RGB și funcții de design superioare. Singura lumină este un singur LED albastru din butonul central care vă informează când este aprins. Pe partea de dedesubt veți găsi un comutator cu trei căi care vă permite să îl opriți sau să alegeți între o conexiune dongle de 2,4 GHz sau Bluetooth de bază – care vă va fi util dacă, ca și mine, uitați în mod regulat să luați conectorul cu dvs.

Senzorul optic de 7200 DPI este mai mult decât suficient de sensibil pentru jocuri și munca de birou, funcționează de minune atunci când te joci shootere din mers. Împreună cu rata de „Ultrapolling” – sondaj – de 1000 Hz. 

Puteți ajusta DPI-ul manual folosind butonul din mijloc de sub rotița de control, dar dacă doriți să configurați profiluri de joc personalizate sau să programați manual intrările cheie, va trebui să descărcați software-ul Synapse de la Razer.

Când conectați mouse-ul, acesta vă solicită să descărcați software-ul Razer Synapse 3. Pe hârtie, acest lucru ar trebui să vă permită să ocoliți lipsa tastelor personalizabile. Software-ul include toate caracteristicile la care te-ai aștepta de la o suită de jocuri, inclusiv capacitatea de a crea profiluri personalizate, de a hărți macrocomenzi și de a profita de funcția butoanelor „Hyperesponse” de la Razer.

Dacă sunteți în căutarea unui mouse wireless cu factor de formă mic, ușor de purtat in ghiozdan, care poate fi folosit pentru lucru și joacă, atunci există varianta lui Razer Atheris. Mouse-ul este puțin greu, dar compensează acest lucru cu o durată de viață stelară a bateriei, timpi de răspuns grozavi și un design minunat.

Pe Quickmobile gasesti o selectie impresionanta de telefoane, accesorii, 

laptopuri, tablete, gadgets, wearables si cam tot ce iti poti imagina 

pentru o viata super conectata la tehnologie.

Articolul Anterior

Complimente pentru fete: 100 de idei cu care să le cucerești pe loc

Articolul Urmator

12 parfumuri potrivite pentru bugetul tău

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *