Pungile pentru congelator de la AmbalajMarket – Tipuri si pret

Produsele alimentare au un aliat de nadejde cand vine vorba de pastrarea lor in siguranta la temperaturi de congelare: pungile de la AmbalajMarket, un magazin online cu ambalaje de unica folosinta, la preturi pe care si le poate permite orice cumparator.

Aceste produse sunt foarte cautate, la ora actuala, pentru ca in orice locuinta este nevoie de  pungi pentru congelator, avand in vedere ca acestea permit depozitarea alimentelor de mai multe tipuri in siguranta, la temperaturi negative, pentru o perioada lunga de timp.

Tipuri de pungi pentru congelator de la AmbalajMarket

La Ambalaj Market exista o varietate de pungi pentru congelator:

  • Pungi mici, medii sau mai mari

La congelator se pot stoca diverse alimente, de diferite dimensiuni si in diferite cantitati. Unii oamenii prefera sa depoziteze o bucata mai mare de carne intr-o punga, altii prefera sa portioneze bucata de carne si sa depoziteze fiecare bucatica in punga ei. Pentru fiecare preferinta si necesitate, exista pungi de diverse dimensiuni la AmbalajMarket.

  • Pungi cu fermoar 

Unul dintre cele mai inovatoare produse este punga pentru congelator cu fermoar situat in partea de sus, care este usor de utilizat si, chiar daca se deschide si inchide usor, asigura etansarea perfecta, facand imposibila patrunderea aerului sau a umiditatii.

  • Pungi foarte rezistente

Pentru a avea garantia ca alimentele se pastreaza in deplina siguranta, foarte utile sunt pungile Solid de la Ambalaj Market, care ofera o rezistenta sporita la perforare si mai multa elasticitate.

  • Pungi pentru diferite tipuri de alimente

Cele mai citite articole

La congelator se pastreaza, de obicei, alimente precum: carne, peste, fructe, legume. Pentru fiecare dintre acestea se gasesc solutii la AmbalajMarket. Cel mai indicat este ca inainte de a se aseza produsul in punga, sa se apese cu grija, pentru ca aerul sa fie eliminat. De abia apoi se asaza la congelator. In acest fel, alimentele se vor pastra in conditii mai bune, fara sa se usuce si pastrandu-si mai bine calitatile nutritive.

  • Pungi la seturi de la 10 la 100 de bucati

Daca familia este mai putin numeroasa, cel mai probabil va avea nevoie de un numar mai mic de pungi pentru congelator. In schimb, cu cati sunt mai multi membri, creste si necesitatea de a pastra la rece mai multe alimente. Pentru fiecare dintre aceste nevoi exista produsul potrivit la AmbalajMarket. Pungile comercializate de acest magazin online vin in seturi pornind de la 10 si pana la 100 de bucati.

Ce pret au pungile de congelator de la AmbalajMarket?

AmbalajMarket este cunoscut drept cel mai mare magazin online de ambalaje de unica folosinta din Romania, cu un raport calitate-pret care-i avantajeaza pe clienti. Astfel, si preturile pungilor pentru congelator sunt accesibile. In plus, produsele se achizitioneaza la set, dupa cum s-a precizat anterior, astfel ca pretul per bucata este convenabil.

In concluzie, pentru a proteja alimentele asa cum se cuvine la congelator, sunt necesare pungi de calitate, rezistente, cu fermoar sau fara, care pastreaza proprietatile nutritive si izoleaza mirosurile.

Acceseaza AmbalajMarket pentru a vizualiza intreaga oferta de pungi pentru congelator, dar si alte ambalaje de care este nevoie in orice locuinta!

(sursa foto: ambalajmarket.ro)

Cele mai citite articole