Top 15 Cele Mai Frumoase Modele de Pantofi din Piele in 2020

Pantofii vor exercita întotdeauna o fascinație inegalabilă pentru orice femeie. Patima de a colecționa pantofi încearcă zadarnic să fie înțeleasă complet de către specialiștii în psihologie. 

Doamnele și domnișoarele se aruncă însă cu voluptate în această dependență frumoasă și doar limitele de natură financiară le împiedică să își achiziționeze noi și noi perechi de pantofi, care de care mai interesante, chiar dacă, poate, nu vor avea prilejul ca să îi încalțe niciodată.

Acest an nu face nici el excepție de la regulă, dovadă că o mulțime de propuneri le sunt adresate cumpărătoarelor în materie de pantofi la modă. Dacă ei sunt realizați și din piele naturală, cu atât mai prețioși sunt din toate punctele de vedere.

Pantofi la modă  în anul 2020

Designerii de pantofi renumiți din întreaga lume propun pentru 2020 femeilor perechi de încălțăminte din piele naturală cu forme și culori tot mai îndrăznețe, în armonie cu vremurile pe care le trăim în prezent, în tumultosul an al Șobolanului de Metal. 

Cu toate acestea, este foarte important să știi ce ți se potrivește și să îți alegi cu mare atenție pantofii dacă vrei să îi și porți în mod cotidian sau la evenimente, nu doar să îi ții pe post de obiecte de colecție în dulapul special destinat acestora.

Pantofii sunt foarte importanți atât din punct de vedere estetic, pentru că pot schimba complet o ținută (dându-i valoare sau distrugând-o vizual), dar și din punct de vedere al sănătății picioarelor și coloanei celei ce îi poartă. 

Categoric, pantofii fabricați din piele naturală sunt cea mai bună alegere, chiar dacă creatorii de modă spun că anul acesta plasticul este la mare modă chiar și dacă ne referim la încălțăminte.

Asta pentru că o pereche de pantofi, oricât ar fi de chic ar fi aceasta, dacă sunt extrem de incomozi și nepotriviți pentru picioarele tale, îți vor face mai mult rău decât ți-a putea imagina. Așadar, din trendurile anului 2020 în materie de pantofi, e bine să alegi acele modele care se pliază cel mai bine pe propriile preferințe și nevoi.

Nu trebuie să îți faci griji: sunt atâtea modele de pantofi de piele în magazinele din oraș și în cele online încât sigur o să găsești unele pe gustul tău.

Iată doar câteva categorii de pantofi din piele dintre care poți alege în lunile ce vin.

1. Pantofi de piele tip animal print

O bună alegere pentru a fi al modă în acest an sunt perechile de pantofi din piele naturală care aduce foarte mult cu pielea animalelor exotice, deși este vorba de o piele aparținând unor specii de animale autohtone (care, important de subliniat, nu au fost sacrificate special pentru a se face din pielea lor pantofi!).

Imprimeurile animale vor fi așadar la mare căutare, în mod deosebit cele care imită pielea de șarpe sau de crocodil. Ele formează una dintre tendințele cheie ale lui 2020 și nu poți greși cu ele dacă o să îți comanzi o astfel de pereche specială de pantofi.

Dacă reptilele nu prea sunt preferatele tale, magazinele oferă celor interesate și perechi de încălțăminte cu printuri în stil leopard, zebră, tigru sau ghepard.

2. Pantofi din piele cu imprimeuri florale

Dacă preferi ținutele romantice probabil că niște printuri animal sunt prea mult pentru tine. Din fericire imprimarea pielii naturale cu modele florale se menține și în 2020, așa că poți să răsufli ușurată.

Poți să porți perechile de pantofi achiziționate anul trecut, dar poți și să îți cumperi altele cu alte tipuri de flori în nuanțele care îți plac în mod deosebit sau care merg la ținutele tale suave.

3. Pantofi din piele naturală accesorizați cu elemente diverse

Parcă mai mult decât în anii trecuți, pantofii sunt decorați cu tot felul de elemente care atrag atenția: perle, mărgeluțe colorate, strasuri, paiete etc.

4. Pantofi din piele naturală cu sclipici

În primul moment s-ar putea ca să ai imboldul de a spune că nu merită să strici o pereche de pantofi din piele naturală punând pe fețele lor exterioare și/sau pe toc sclipici.

Totuși, orice fetiță își dorea pe vremea când era de-o șchioapă praf de zâne. Și acest praf era, evident, cu sclipici!!! De ce să nu îl avem acum și așternut pe pantofi? Așa vei putea și tu să îți amintești continuu că ești o adevărată vrăjitoare, capabilă ca să facă tot soiul de magii frumoase, spre încântarea celor din jurul ei.

5. Pantofi din piele naturală uni colorați

Jos cu supremația pantofilor din piele naturală negri sau maro! Chiar dacă nu agreezi sclipiciul pe încălțăminte, probabil că nu ai nimic de comentat împotriva celor colorați.

Roșii, verzi, albaștri, roz, chiar ai de unde alege!

Cele mai citite articole

6. Pantofi din piele naturală în culoarea denimului

Pielea naturală este un material ce se poate colora chiar și într-o nuanță care să fie asemănătoare cu a blugilor.

Ei ar merge foarte bine, de exemplu, cu o fustă din denim, mai puțin cu niște pantaloni cu aceeași culoare cu a pantofilor respectivi. Evident, există și excepții de la regulă.

7. Pantofi din piele naturală bicolori

Foarte eleganți sunt pantofii din piele naturală coloranți în două nuanțe care se regăsesc predominant și în obiectele de îmbrăcăminte.

8. Pantofi din piele naturală multicolori

Dacă porți doar piese vestimentare albe, ce-ai zice ca la vară să te încalți cu niște pantofi din piele naturală multicolori (tip papagal? Dacă o să îți mai pui și un colier cu mărgeluțe din pietre semiprețioase divers colorate, efectul va fi unul de zile mari!

9. Pantofi din piele naturală aurii sau argintii

Pentru ocazii speciale nimic nu poate să fie mai potrivit decât o pereche de pantofi din piele naturală de cea mai bună calitate într-o nuanță frumoasă aurie sau argintie. Te vei simți precum o prințesă din basme, vei avea mai multă încredere în forțele tale, vei fi o prezență senzuală, agreabilă, greu de ignorat de către ceilalți participanți la evenimentele respective.

10. Pantofi din piele naturală comozi, cu toc stabil, pătrat

Pentru a fi purtată în mod cotidian la școală sau la job, o pereche de pantofi din piele naturală cu toc de o înălțime potrivită, de formă pătrățoasă este o idee foarte bună.

11. Pantofi din piele naturală cu platformă

Iată că platformele se vor purta din nou cu frenezie și în 2020, așadar, dacă ești o demnă reprezentantă a tinerei generații sau ai un spirit tânăr indiferent de vârsta din actul de identitate, atunci musai trebuie ca să îți achiziționezi o astfel de pereche în trend. 

12. Pantofi din piele naturală cu vârful comod

Vârfurile pătrate sunt propunerea care promite să fie pe placul multora dintre femei. Este un model de pantof care are la bază înainte de toate  comoditatea picioarelor. 

Aceste vârfuri pătrate, foarte unghiulare, care par a fi tăiate cu o riglă, sunt pariul anului 2020. Sunt cumva în armonie cu duritatea pe care Șobolanul de Metal o are, deci merită să îi comanzi și tu. 

Dacă la această formă interesantă a vârfurilor pantofilor mai adăugăm și faptul că sunt fabricați din piele naturală, plăcerea la purtare este absolută.

13. Pantofi din piele naturală cu accesorii inedite din dantelă

Dacă pantofii cu vârf pătrat nu prea sunt pe gustul tău deoarece îi consideri potriviți mai degrabă pentru persoanele cu un caracter ceva mai dur, ce zici atunci de unii care să fie decorați cu dantelă?

Așa vei ieși cu certitudine în evidență, dacă dantela se regăsește și în alte piese componente ale outfit-ul pe care îl porți.

14. Pantofi din piele naturală cu elemente metalice

Piele naturală și capse sau ținte din metal auriu sau argintiu în combinație. Ce poate fi mai de efect pentru o femeie sigură pe ea, care iubește gecile și pantalonii din piele?

O altă variantă ar fi cataramele de metal proeminente, care atrag ca un magnet privirile celor din jur asupra perechii de încălțăminte pe care o porți.

15. Pantofi din piele naturală clasici

Există în propunerile creatorilor de încălțăminte din țara noastră și din străinătate și modele clasice de pantofi din piele, fără tot soiul de brizbrizuri, care nu ies în evidență prin străluciri care te orbesc, prin tăieturi fanteziste care să-ți oprească respirația, să te lase cu gura căscată.

Pentru outfit-urile clasice, inclusiv pentru ținutele tip business, o încălțăminte din piele naturală de calitate, foarte bine realizată, este întotdeauna o bună alegere. Ea va atrage atenția tocmai prin faptul că nu este provocatoare, ci extrem de rafinată.

Chiar dacă job-ul îți impune să adopți o ținută office, asta nu înseamnă că trebuie să porți doar pantofi incomozi cu toc. Poți ca să porți alternativ mai multe tipuri diferite de pantofi. Este o idee foarte bună și din punctul de vedere al medicilor: în acest fel o să le poți da timp picioarelor tale timp ca să se odihnească și să se refacă după ce ai purtat o pereche de pantofi cu toc înalt.

Acestea fiind spuse, rezultă că ai la dispoziție numeroase variante pentru ca să îți îmbogățești colecția de pantofi de calitate cu unii speciali în 2020. Magazinele de profil din mall-uri și din mediul online te așteaptă!

Cele mai citite articole