Mese refrigerate de calitate, pentru unități HoReCa variate

Concepute pentru a simplifica prepararea alimentelor în mod profesional, diversele modele de mese refrigerate din inox sunt esențiale în bucătăria ta. Ingredientele sunt păstrate la o temperatură corectă și facilitează fluxul de lucru, productivitatea muncii.

Dar cum să le alegi?  Există în oferta distribuitorilor de echipamente HoReCa mese reci cu sertare sau uși, cu blat din granit sau din oțel inoxidabil.

Ce astfel de echipamente sunt cele mai potrivite nevoilor tale?

Alege ceea ce îți trebuie și profită la maximum de beneficiile unei mese refrigerate

Masa de preparare rece, precum este masa refrigerată cu 2 uşi EPF 3422 este o masă compactă, perfectă pentru a economisi timp și spațiu în procesul de gătire. Acest lucru facilitează mișcările bucătarilor care au tot ceea ce le trebuie la îndemână.

Economisești timp, dacă îți dotezi unitatea cu o masă pentru pizza. Perfectă pentru unitățile ce au în meniu asemenea produse culinare, are un blat din granit cu depozitare frigorifică, permite păstrarea aluatului la temperatura necesară, poate fi (în funcție de model) cu sau fără containere gastronomice integrate etc.

Precum se știe, Gastronorm și Euronorme  sunt cele două standarde utilizate pentru a defini materialele și articolele utilizate de profesioniștii HoReCa pentru a conține, depozita sau transporta alimente. Ele determină măsurile de includere pe suporturi, dimensiunile și tipurile de materiale utilizate pentru aceste containere. Fii atent și la asta când alegi o masă refrigerantă cu spații pentru depozitare.

Blat din oțel inoxidabil sau granit pentru o masă refrigerată profesională?

Mese refrigerate cu blat din oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil este indispensabil în bucătării. Ușor de curățat și rezistent la coroziune, este apreciat de bucătarii profesioniști. Rezistent la temperaturi ridicate, aliajul îl face, de asemenea, foarte ușor și mai economic. Totuși, dacă în cazul saladetelor este perfect,   acest material absoarbe temperatura mâncării. Este mai dificil să lucrați aluatul în oțel inoxidabil, deoarece acesta devine mai complicat de modelat.

Cele mai citite articole

Oțelul inoxidabil din care sunt fabricate astfel de mese frigorifice le dă durabilitatea în funcționare, precum și rezistența la căldură. Pentru producerea lor este utilizat cel mai des marca de inox AISI 304.

 Avantajele acestui tip de oțel AISI 304 sunt următoarele:

– soliditatea deosebită;

– rezistență la coroziune;

– facilități în igienizare (echipamentele HoReCa din inox de acest fel sunt ușor de curățat și spălat);

– siguranță în exploatare, fiind un material neutru (compoziția acestui material nu conține substanțe care ar intra într-o reacție chimică cu diverse alimente și băuturi).

Mese refrigerate cu blat de granit

Granitul este foarte greu și rezistent la uzură. Pentru că este un material natural stâncos,  are avantajul că nu absoarbe temperatura alimentelor, motiv pentru care permite bucătarilor profesioniști să lucreze cu toate tipurile de paste. O astfel de masă rece cu blat de granit este ideală pentru tăierea și asamblarea sortimentelor de pizza, proprietățile sale termice și igienice fiind imbatabile.

De ce să cumperi mese refrigerate de la TC Romania Crown Cool?

Masele refrigerate comandate la acest distribuitor renumit din țara noastră de echipamente HoReCa sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Acest fapt este o garanție a unei durate de folosință îndelungate și a confortului pe care îi va oferi personalului din bucătăria profesională.

Compania TC Romania Crown Cool oferă mese frigorifice diverse, ceea ce îți va permite să îți alegi exact modelul de care ai nevoie. Intră pe tcromania.com pentru a vedea toată gama lor de produse!

Cele mai citite articole