Kruk Romania ofera 6 sfaturi pentru planificarea corecta a bugetului

S-a constatat ca persoanele care au datorii pe care nu le mai pot achita sunt cele care nu isi gestioneaza corect bugetul, motiv pentru care specialistii de la Kruk Romania vin cu 6 sfaturi utile care asa ajute la optimizarea cheltuielilor si la obtinerea fondurilor necesare pentru achitarea datoriilor, fara a modifica dramatic stilul de viata.

Kruk Romania recomanda listele de cumparaturi

Cu ajutorul listelor de cumparaturi se poate evita cu usurinta haosul si poate fi infranata tentatia de a cumpara foarte multe lucruri complet inutile. Specialistii de la Kruk Romania afirma ca persoanele care pleaca la cumparaturi cu lista fac mult mai usor economii.

Mesele pentru job pot fi facute acasa

In locul preparatelor cumparate de la cantina companiei, de la firmele de catering sau chiar de la tonomatele cu alimente, mancarea poate fi luata de acasa si astfel se vor reduce numeroase cheltuieli. Sandvisurile pot fi facute de dimineata sau cu o zi inainte si astfel se vor obtine economii considerabile.

Ierburile aromatice pot fi plantate in casa

Numeroase persoane cheltuiesc foarte mult pe condimente, in timp ce multe dintre ele pot fi cultivate in casa. Cimbrul, rozmarinul sau busuiocul si menta pot sa creasca fericite pe balcon sau chiar in gradina si astfel nu va mai fi necesar ca persoana in cauza sa cumpere condimentele de la magazin, avand tot timpul surse fresh.

Cele mai citite articole

Congelarea alimentelor de sezon in exces

Fructele si legumele sezoniere pot sa fie congelate si utilizate de exemplu iarna, atunci cand oferta este limitata sau atunci cand sunt disponibile in magazine la preturi extrem de mari. Produsele disponibile in magazine au un pret mai mare decat cele congelate in casa.

Studiile de piata sunt importante

Pentru ca fiecare persoana sa cumpere produsele la pretul optim este important sa fie gasit exact acel magazin care sa ofere produse la preturi mici. Pot fi verificate atat magazinele online locale cat si magazinele fizice pentru a gasi cea mai buna varianta.

Cumparaturile in cantitati mai mari pot fi mai ieftine

Anumite produse cumparate in cantitati mari pot implica preturi mai mici. Aceasta regula se aplica de exemplu la cartofi sa la orez. Altfel, plata pe kg implica sume mult mai mari. Orezul se conserva foarte bine in ambalajul propriu si poate fi cumparat la bax mai ales atunci cand familia consuma des preparate pe baza acestui ingredient.

Conservele facute in casa sunt mai gustoase si mai ieftine

Persoanele care fac conserve in casa au certitudinea ca mananca mai ieftin si mai sanatos. Fiecare ingredient este selectionat personal, produsele nu contin e-uri si aditivi, cantitatea de zahar si de sare este controlata iar conservele rezultate sunt bune uneori si in diete restrictive.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

De ce să alegi un site de licitații imobiliare precum Imopont.ro?

Articolul Urmator

Care sunt principalele motive pentru care trebuie sa mergi cu animalul tau de companie la un salon canin in mod frecvent?

Cele mai populare