Jucării sexuale, pentru condimentarea vieții în dormitor

Diversitatea în dormitor nu este ceva de temut, nici de blamat. A face întotdeauna mereu aceleași lucruri e tare anost și pe termen lung conduce la ruperea iremediabilă a unei relații. Partenerii trebuie să experimenteze jocuri erotice, pentru că ele pot revitaliza conexiunea dintre cei doi. Doar așa pot să aibă multă vreme niște relații sănătoase și satisfăcătoare.

Oricât de neobișnuit pare la prima vedere, multe cupluri recurg în zilele noastre la utilizarea unui strapon sau a altor jucării sexuale cu scopul de a se descoperi pe ei înșiși..

Ce este straponul?

În cuvinte puține, nimic altceva decât un falus artificial gol sau plin, atașat de o curea sau o piesă de lenjerie intimă. Este de obicei un dildo.

Acum, una dintre cele mai utilizate jucării sexuale comandate de pe site-urile erotice este straponul sau falusul fals care poate fi folosit atât pentru femei, cât și de bărbați. Există variante pentru ambele sexe.

Un strapon bărbați este gol în interior pentru a putea introduce penisul. Efectul folosirii straponului este un penis mai mare și mai rigid. Cel folosit de femei, pe de altă parte, este plin și este realizat din de obicei din silicon sau latex.  Poate fi găsit în diverse dimensiuni, culori, cu vibrații sau fără, pe site-uri dedicate, precum ar fi erotica.ro.

Până la începutul secolului 20 straponul nu a avut totuși popularitatea pe care o avea cândva, în antichitate. Această jucărie sexuală a reușit în urmă cu circa un secol să intre pe deplin pe piața obiectelor erotice și, ușor de imaginat, clientelele lesbiene au fost la început grupul țintă. Era obiectul perfect pentru a fi folosit femei pentru penetrare.

Abia în apropierea trecerii în mileniul 3, straponul a început să fie agreat și de cuplurile heterosexuale.

Cele mai citite articole

Straponul era inițial utilizat de către aceia care experimentează jocurile sadomasochiste în care femeia (pe post de stăpână) domină bărbatul (sclavul). Folosirea straponului de către femeie o conduce pe aceasta la un nivel de plăcere maximă. Mai presus de toate, din punct de vedere psihologic inversarea rolurilor, posibilitatea de a experimenta ceea ce nu trăiește în mod obișnuit, ideea de dominare implicită în această practică sexuală, sporește foarte mult plăcerea sexuală a femeii.

Apoi, utilizarea straponului s-a extins și la cuplurile normale, fără preferințe bizare, care doresc pur și simplu să experimenteze ceva nou, le place să se bucure cât pot de mult de posibilitățile oferite de corpurile lor. 

Așadar straponul este o jucărie sexuală bine gândită pentru cuplu și care merge mână în mână cu mentalitatea deschisă a societății actuale.

Într-o experiență sexuală, totul este permis atâta timp cât ambele părți se simt confortabil și doresc să testeze lucruri noi.

De ce să folosești un strapon?

Folosirea straponului oferă avantaje evidente, precum penetrarea mai fermă, libertatea mâinilor, stimularea unor zone erogene, o gamă mai largă de poziții, creșterea conexiunii dintre parteneri.

În cele din urmă, straponul, ca jucărie sexuală, poate crește gradul de intimitatea.

Dacă vrei să comanzi și tu o astfel de jucărie sexuală, intră pe Erotica.ro și alege modelul care îți place de acolo.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

4 motive pentru a utiliza uși glisante din sticlă

Articolul Urmator

Cum alegi un spațiu bun de închiriat pentru o afacere

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *