Infiintare SRL Online sau la ghiseu in 2022

V-ați gândit să vă înființați propria firmă și să înființați o societate comercială sau o microîntreprindere? Ar trebui să cunoașteți elementele de bază ale înființării unei microîntreprinderi pentru a vă pune mai ușor în aplicare ideile.

Antreprenorii doresc să fie proprii șefi și să își conducă propria afacere. Acest tip de firmă are răspundere limitată prin lege și este perfectă pentru parteneri datorită protecției pe care o oferă. SRL-ul este, de asemenea, cea mai rentabilă modalitate de a vă înființa propria companie, deoarece este necesar doar un singur leu de capital social pentru a începe.

Trebuie să parcurgeți formalitățile de înființare a unei companii dacă aveți un concept bun pentru care doriți să faceți bani. Există mai multe alternative, dar cea mai bună este să înființați o societate cu răspundere limitată, deoarece statul are cele mai mici taxe pentru această formă de entitate comercială. În România, ca și în majoritatea celorlalte țări, majoritatea înființărilor de firme se fac prin intermediul unui SRL sau PFA.

Infiintare SRL Online

Veți fi ajutat să depășiți birocrația, cozile lungi și călătoriile repetate, astfel încât să puteți începe o nouă afacere sau să vă extindeți una existentă. Vi se va oferi consultanță cu privire la selectarea formei de organizare, a activității principale, la plata impozitelor, precum și la autorizarea pentru sarcinile pe care doriți să le îndepliniți în noua dvs. companie. Totul usor prin https://your-consult.com

Un SRL diferă de o întreprindere PFA prin faptul că proprietarii societății sunt responsabili doar pentru propriile active în cazul în care firma dă faliment, în timp ce partenerii unui SRL sunt responsabili doar pentru activele înregistrate ale organizației.

Cea mai solidă formă de organizare a afacerii în România este Societatea cu Răspundere Limitată (SRL), care are răspundere limitată în fața legii și a proprietarilor săi, fiind una dintre cele mai sigure opțiuni pentru asociați și administratori. Costul de înființare a unui SRL este semnificativ mai mic decât cel de înființare a unei societăți cu capital social convențional, deoarece este nevoie de doar 1 leu pentru a înființa un SRL.

Crearea unui SRL va dura aproximativ 3-5 zile lucrătoare de la depunerea cererii la Registrul Comerțului unde se află sediul social al întreprinderii.

Iată care sunt pașii necesari pentru înființarea unei SRL: 

– trebuie rezervată denumirea viitoarei firme (după ce se verifică pe site-ul Registrului Comerțului). De asemenea, trebuie aleasă forma juridică a societății;

-trebuie stabilite obiectivele societății; 

– trebuie depus capitalul social al întreprinderii; 

Cele mai citite articole

– trebuie stabilit sediul social al firmei (în cazul în care sediul social va fi într-un apartament, este necesar și acordul vecinilor sau al asociației de locatari pentru stabilirea sediului social); 

– trebuie întocmit statutul societății.

Viitorii asociați/administratori (persoane fizice sau juridice) trebuie să convină de comun acord asupra următoarelor aspecte::

– forma juridica a societatii;

– sediul social;

– obiectul de activitate;

– capitalul social;

– durata de functionare;

– modul de dizolvare si lichidare a societatii.

În plus, ei trebuie să își stabilească organele de conducere și de administrare, care vor include locațiile în care intenționează să înființeze sucursale sau filiale, dacă este cazul.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Vrei sa-ti cumperi o peruca la pret bun? Ai ocazia de Black Friday!

Articolul Urmator

Greșeli în igiena orală pe care nu știai că le faci

Cele mai populare