Echipamente frigorifice premium pentru florării

Condițiile absolut necesare pentru a fi asigurate depozitarea produselor din flori sunt temperatura (pentru fiecare tip poate diferi) și umiditatea. Ele pot să fie păstrate foarte bine până la comercializare în faimoasele camere vitrate.

Vitrine reci pentru flori: modele 

Nu este deloc surprinzător că vânzătorii au optat pentru acest echipament de depozitare al florilor, deoarece sunt capabili să satisfacă pe deplin nevoile de bază ale antreprenorilor din domeniu.

Astfel de vitrine de răcire se disting prin funcționarea lor silențioasă, au un aspect excelent și sunt, de asemenea, foarte ușor de instalat și asamblat. Vitrinele cu flori actuale sunt echipate cu niște corpuri speciale de iluminat cu leduri speciale. Datorită lor, chiar și florile trăiesc mult mai mult, iar explozia lor de culori sunt subliniate cum nu se poate mai bine.

Principalele tipuri de vitrine frigorifice vitrate

Pe baza nevoilor specifice a florăriei, a locului de vânzare, precum și a altor caracteristici, poți alege două tipuri de echipamente frigorifice:

– cu instalare de-a lungul peretelui;

– tip “insulă”.

În primul caz, panourile transparente se realizează doar pe partea din față și doar în unele cazuri pe peretele lateral.

În ceea ce privește vitrinele vitrate de tip “insulă”, ele au toate părțile transparente, motiv pentru care se pot prezenta florile în cea mai favorabilă lumină. 

Desigur, a doua opțiune este mai scumpă, dar și efectul va fi pe măsura investiției. Aceste unități frigorifice vor ajuta orice florărie să vândă mai multe buchete de flori. Se potrivesc perfect într-o mare varietate de locuri, inclusiv acolo unde se adună un număr mare de oameni (târguri, expoziții cu produse pentru mirese etc.).

Vitrină de flori cu geam frontal

Această cameră vitrată se găsește cel mai frecvent în magazinele din oraș. De obicei, ea este montată de-a lungul unuia dintre pereții camerei. Buchetele de flori sunt amplasate pe blatul realizat în trepte. Această dispunere nu doar că dă impresia de volum, ci și de o cantitate mai mare de flori aflate la vânzare. 

Camerele de flori cu geam frontal sunt instalate în magazine sau departamente de flori mici.

Vitrină rece florală cu geam în față și lateral

Ca și prima opțiune, o astfel de cameră vitrată poate fi văzută foarte des în magazinele de flori. Astfel de echipamente de stocare a plantelor tăiate pot fi dreptunghiulare sau pătrate. De obicei, sistemele de refrigerare split sunt utilizate pentru asigurarea răcirii. Mai rar se găsesc sub formă de monoblocuri.

Monobloc frigorific pentru florăriile moderne

Echipamentul monobloc frigorific este format din două componente, care sunt amplasate într-o singură carcasă. Un evaporator (răcitor) se află în interiorul vitrinei, plus o unitate de condensare, care conține un compresor, un schimbător de căldură, un ventilator și un controler pentru reglarea temperaturii incintei. 

Monoblocurile sunt mai ieftine decât sistemele frigorifice de tip split. Singurul dezavantaj pe care îl prezintă este reprezentat de aerul cald care merge la blocul compresor. Acesta trebuie deviat undeva sau trebuie instalat un aparat de aer condiționat în incinta unei florării pentru a compensa fluxurile de căldură din funcționarea unității frigorifice.

Sistem split frigorific pentru camera vitrată destinată florăriilor

Sistemul de refrigerare split este format din două părți: una interioară și una exterioară. Lungimea comunicațiilor dintre acestea, în funcție de capacitatea unității, poate fi chiar și de 10-20 de metri. Pentru o răcire mai bună a agentului frigorific, blocul extern al sistemului de refrigerare split este de regulă instalat în afara sediului florăriei.

Intră pe tcromania.com și alege de acolo vitrinele vitrate de care ai nevoie!

Articolul Anterior

WOW Agency face angajari la studioul din Bucuresti

Articolul Urmator

5 idei de cadouri potrivite pentru sotia ta

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare