Cum se aleg hainele pentru copii?

Copiii sunt foarte incantati de hainutele lor, atunci cand acestea sunt corect alese de catre parinti si sunt pe gustul lor. Este important ca atunci cand parintii cumpara haine pentru copii sa tina cont de preferintele acestora, dar si de confort si de calitate. Pe Lullaby shop pot fi gasite mai multe tipuri de hainute pentru copiii pe care acestia sa le poarte cu drag si care sa reziste chiar si celor mai agresive utilizari.

Se va alege o schema generala de culori

Pentru ca toate fetele arata destul de diferit si au o culoare preferata diferita, multe lucruri pe care parintii le vad dragute pe alt copil nu vor arata bine pe toti copiii. In plus, fiecare copil are culorile sale preferate si stilul preferat. 

Daca la baieti pare mai simplu, la fete lucrurile se complica si parintii trebuie sa fie atenti astfel incat ele sa fie multumite de hainele lor. Fetele sunt mai atente la detalii, la modul cum hainele se asorteaza si tin mai mult la culorile preferate. 

Cele mai citite articole

De asemenea, se va tine cont si de stilul pe care il prefera copilul. Din nou, daca la baieti este mai simplu, la fete nu se aplica aceasta regula. Sunt fete care prefera rochitele si pantofiorii eleganti, in timp ce alte fete prefera sa poarte doar pantaloni si pantofi sport.

Tesaturile trebuie sa fie de buna calitate

Se vor alege tesaturi care vor rezista  la spalare si purtare. Mai ales in familiile cu mai multi copii, unde hainele sunt date fratilor mai mici, acestea trebuie sa fie facute din materiale de calitate. Bumbacul si fibrele naturale in general tind sa reziste mai mult si sa isi mentina proprietatile in urma spalarii repetate.

Se recomanda forme si modele clasice cu detalii distractive

Moda pentru copii se schimba in fiecare an, dar exista si piese clasice care nu se vor demoda niciodata.  asta o face speciala. Se pot alege in acest sens haine care sa poata fi purtate pe termen lung si care au mici detalii ce le introduc in trendurile de sezon. O fundita aplicata pe un pulover albastru clasic de exemplu este exact acel detaliu care schimba complet modul in care puloverul se integreaza in tinute.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cine merge lângă West Ham și Villarreal? Afla care sunt favoritele în play-off-ul Conference League!

Articolul Urmator

Importanța colectării corecte a uleiurilor uzate

Cele mai populare