Cum sa porti cu stil ceasul de mana?

Chiar daca avem posibilitatea sa ne informam cu precizie referitor la cat este ora in orice moment si aproape oriunde ne-am afla, existand la tot pasul posibilitati in acest sens, de pe telefonul mobil, afisaje stradale, panouri publicitare, pe bordul autoturismului personal sau la alte mijloace de transport, purtarea ceasului de mana nu va fi niciodata privita drept ceva desuet, pentru simplul motiv ca si-a pierdut cumva suprematia in a ne oferi informatiile necesare despre timpul care se scurge.

Intotdeauna, lumea va purta ceasuri de mana nu doar pentru latura lor practica, ci pentru contributia lor certa la alcatuirea unei tinute reusite, fiind considerat un accesoriu important, o adevarata bijuterie si aproape de nelipsit la fiecare aparitie a noastra.

Iar modul cum il purtam comporta o serie de reguli nescrise, dar care daca sunt respectate vor pune si mai mult in valoare fiecare tinuta vestimentara completata cu un ceas de mana.

Cele mai citite articole

Astfel, chiar daca in urma cu mai mult timp purtarea de catre doamne si domnisoare a ceasului cu cadranul in interiorul incheieturii mainii era ceva frecvent si avea scopul de a oferi un aer romantic posesoarei, aceasta maniera a fost data uitarii, fiindu-i treptat contestate calitatile decorative si cele practice.

De asemenea, pentru femeile cu brate mai robuste, alegerea corecta este cea a unor modele de dimensiuni mai mari, pentru ca un astfel de accesoriu extrem de delicat ii va scoate in evidenta incheieturile mai pline. In schimb, reprezentantele sexului frumos care sunt inzestrate cu incheieturile foarte subtiri trebuie sa evite modelele voluminoase.

Curelele sau bratarile ceasurilor de mana trebuie sa corespunda cu marimea incheieturii, nu sa stranga si sa incomodeze, nici prea largi, existand riscul sa ne pierdem accesoriul preferat.

Designul ceasului trebuie sa corespunda cu tinuta vestimentara adoptata la un moment dat, in niciun caz nu vom purta un model sport la o rochie eleganta, si nici o piesa retro la o alergare prin parc. Cand vine vorba despre ceasurile purtate la evenimente deosebite, bratarile sau curelele potrivite sunt cele metalice, chiar din metale pretioase, inzestrate cu cristale si pietre pretioase in proportii discrete, asortate cu nuantele celorlalte bijuterii purtate cu acelasi prilej. Totodata, ceasul se poarta pe mana stanga, in cazul persoanelor dreptace si invers, in cazul celor care folosesc in mod preponderent mana stanga.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

De ce femeile aleg sa fie independente financiar facand videochat?

Articolul Urmator

3 factori psihologici care ne influenteaza cand cumparam o casa

Cele mai populare