Cum să obții bucle perfecte fără căldură

Ondulatorul clasic de păr îți poate oferi bucle perfecte, însă în același timp, poate provoca deteriorarea părului, mai ales dacă este folosit în mod frecvent. Dacă observi că părul tău este despicat la vârfuri și și-a pierdut din strălucire, dar nu vrei să renunți nici la look-ul cu bucle perfecte, poți încerca una dintre modalitățile de mai jos de ondulare a părului fără căldură. Vei obține rezultate la fel de spectaculoase, iar părul tău va arăta mai bine ca niciodată!

Împletirea părului – cea mai simplă variantă

Spălă-te pe păr, împletește-l în două sau mai multe cozi și lasă-l peste noapte să se usuce în mod natural. Dimineața, după ce îl vei despleti, vei obține cele mai frumoase bucle. Aplică un produs ușor de stilizare a buclelor și ieși la o plimbare – te asigurăm că vei fi întrebată de multe ori la ce salon ți-ai făcut buclele. Împletirea părului este una dintre cele mai simple și sigure variante de a obține bucle în mod natural, fără căldură.

Ondulatorul fără căldură – o variantă inovativă

În ultimii ani a apărut pe piață un produs inovativ care promite bucle perfecte, fără căldură. Este vorba de acest ondulator de par bucle reci de la Meloni. Este, practic, o bandă din microfibră și satin pe care se rotește fiecare șuviță de păr. Poți folosi acest ondulator pe părul umed, rotești fiecare șuviță și lași să se usuce natural. Poți dormi cu această bandă în cap pentru că nu te va incomoda în niciun fel.

O variantă similară cu ondulatorul fără căldură este folosirea unei bentițe de păr. Deși este considerată o opțiune mai ieftină, bentița este mai greu de manevrat, iar rezultatul final nu este unul garantat. Dacă nu răsucești bine șuvița de păr pe bandă, vei obține bucle de dimensiuni diferite, iar în loc de bucle perfecte, vei avea doar un păr vâlvoi.

Bigudiuri – varianta clasică de obținere a buclelor perfecte

Cele mai citite articole

Pe vremuri, buclele erau obținute cu ajutorul bigudiurilor – rămân și astăzi o variantă valabilă, însă trebuie să ții cont de faptul că prinderea lor îți va consuma mult timp, mai ales dacă nu ai mai făcut asta până acum. În plus, trebuie aplicate pe timp de zi pentru că noaptea poate fi destul de incomod să dormi cu ele în cap. Pentru a nu deteriora părul, îți recomandăm bigudiurile clasice, nu cele termice, care ondulează părul cu ajutorul căldurii.

Alte variante inovative de ondulare a părului

Dacă ai părul mai scurt și buclele mari nu te avantajează, poți ondula rapid părul cu ajutorul unor produse de styling și a unor bețe (aici poți fi inventiv și poți folosi de exemplu, un creion sau chiar bețele cu care mănânci preparatele chinezești). Iei șuvița de păr, aplici fixativ sau spumă de păr și răsucești pe băț – mai simplu de atât nu se poate!

De asemenea, atunci când vine vorba despre look-ul perfect, trebuie să abordăm aspectul ca pe un întreg. Coafura pe care o alegem ne scoate în evidență trăsăturile feței, motiv pentru care nu trebuie să uităm de aspectul facial. De exemplu, pentru păr sau acel puf inestetic de pe față poți folosi lame faciale, ce îl îndepărtează sigur și eficient.

După cum poți vedea, ai destule opțiuni la dispoziție atunci când vine vorba de obținerea unor bucle perfecte, fără ajutorul unui ondulator cu căldură, care deteriorează părul, îl slăbește și îi ia din strălucire.

Tu cum preferi să îți ondulezi părul?

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum alegi fotograful perfect pentru nuntă sau botez

Articolul Urmator

5 factori care pot contribui la lăsarea sânilor

Cele mai populare