Cum sa ai buze frumoase cu acid hialuronic?

Nu este niciodata prea tarziu pentru o interventie chirurgicala care iti poate reda stima de sine si noi motive sa iti pui atuurile in functiune. In doar cateva minute poti obtine buze voluminoase si atragatoare, iar procedura nu este deloc dureroasa.

Este incredibil cat de mult conteaza sa faci o injectare acid hialuronic buze si sa optezi pentru un volum adaptat buzelor tale. Foarte multe femei apeleaza la diverse proceduri de marire buze si sunt de acord cu orice suma pentru acid hialuronic pret pentru a obtine un aspect mai placut si pentru a se simti mai increzatoare. Cu fiecare pas vei vedea diferenta, iar avantajul in acest caz este ca efectele vor ramane timp de cel putin 6 luni. In functie de caz, se poate interveni chiar si dupa un an pentru a corecta forma buzelor din nou.

Se va face mai intai o analiza faciala pentru a defini cea mai buna combinatie pentru proportionarea buzelor cu restul fetei, iar injectarile se vor face gradual si in mod omogen pentru ca buzele sa devina simetrice.

Injectarea se va face folosind o canula, iar buzele vor fi in acest fel protejate de hematoame sau echimoze. Se vor aplica multiple tehnici de anesteziere, pentru a nu simti niciun fel de disconfort sau pentru a-l minimiza. Fiind o modalitate neinvaziva de marire buze, in asa fel incat sa se obtina un efect cat mai natural, este si una dintre cele mai des utilizate tehnici.

Este foarte important ca medicul de specialitate sa iti cunoasca istoricul medical si sa fie constient de obiectivele si interesele tale. Doar asa veti putea stabili impreuna care vor fi urmatorii pasi si care este cea mai buna alegere pentru fata ta. Exista situatii in care pacientele trebuie sa tina cont de anumite contraindicatii pentru problemele de sanatate de care sufera si se va defini un tratament specializat pentru acestea.

Dupa tratamentul cu acid hialuronic nu este nevoie de foarte multe zile pentru recuperare. Se va aplica o crema anestezica inainte de procedura sau in functie de situatie se poate opta si pentru o anestezie injectabila. Fiind aplicat in zona in care apar terminatiile nervoase, este normal sa se resimta o oarecare durere, insa de aceea se va aplica anestezicul.

Zona care urmeaza sa fie injectata cu acid hialuronic se va sterge, apoi se va injecta acum, iar la final se va aplica gheata pentru a calma zona. In primele zile dupa procedura buzele vor fi usor umflate, insa cu ajutorul machiajului orice imperfectiune poate fi ascunsa cu succes. Se recomanda evitarea machiajului totusi in primele 12 ore, iar dupa finalizarea procedurii consumul a cat mai multor lichide pentru a hidrata organismul.

Se recomanda ca inainte de efectuarea procedurii sa se consume 2 litri de apa si sa se evite consumul de alcool si de ibuprofen. In acest fel se asigura succesul interventiei si se pot obtine rezultate pe termen lung fara a pune pacientul in pericol.

Corectarea se adreseaza mai ales pacientelor care au buze subtiri si lipsite de contur, sunt ridate sau pur si simplu nu mai au volum. Acidul hialuronic care urmeaza sa fie injectat este o substanta similara celui din organismul uman, iar sansele de a dauna sunt foarte mici. Pentru augmentare buze se recomanada alegerea acidului hialuronic, in detrimental siliconului sau a grasimii propria, deoarece acesta se potriveste cel mai bine pentru marirea buzelor si ajuta la conturarea unui aspect cat mai natural.

Dupa cum am mentionat, efectele adverse sunt minime si pot fi evitate usor. Fiind doar doua puncte care sunt injectate, la nivelul colturilor gurii, riscurile aparitiei reactiilor adverse sunt minime, iar folosirea canulei, care este un ac atraumatic, favorizeaza protejarea pielii.

Dupa injectare, urmeaza o perioada de pana la 1 an, timp in care acidul va fi metabolizat.

Pentru o interventie cu acid hialuronic buze si acid hialuronic buze pret, te invitam sa te programezi la Clinica de Chirurgie Estetica Zone Medical Estet. Dr. Eugen Turcu si echipa sunt foarte profesionisi si vei vedea imediat diferenta.

Articolul Anterior

10 ținute chic pentru ieșit în oraș cu prietenele

Articolul Urmator

Alegerea ușilor și geamurilor pentru fiecare încăpere în parte. 5 recomandări

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *