Cum îți faci bucle de invidiat cu ondulatorul la tine acasă?

Ondulatorul este un produs versatil pe care orice doamnă și domnișoară ar trebui să-l aibă aproape deoarece îți oferă numeroase oportunități de bucle perfecte, fie acestea voluminoase sau mici, la vârfuri sau pentru întregul păr. Majoritatea ondulatoarelor pun la dispoziție funcții moderne, așa că te vei bucura mereu de coafura perfectă!

Descoperă gama de ondulatoare de păr de la Mobino și află sfaturile perfecte de beauty pentru a ști cum să-ți faci bucle de invidiat cu ondulatorul chiar la tine acasă! Iată 5 sfaturi și recomandări pe cinste!

Sfaturi pentru bucle de invidiat cu ondulatorul 

Oferă-i părului protecția necesară

Unele ondulatoare de păr pot fi folosite atât pe părul uscat, cât și pe cel umed. Înainte de a folosi dispozitivul pe părul umed, asigură-te că acesta este potrivit pentru activitatea respectivă; în caz contrar s-ar putea să îți deteriorezi șuvițele de păr.

În plus, înainte de utilizare este indicat să aplici pe păr produse pentru protecția acestuia, fie împotriva căldurii sau a altor produse pe care le folosești. Orientează-te către un șampon hidratant, alături de un balsam și o mască de păr hrănitoare, cât și sprayuri și uleiuri speciale.

Descurcă foarte bine părul

Cele mai citite articole

Cu siguranță nu îți dorești o sesiune de beauty în care să te doară scalpul deoarece nu ai descurcat șuvițele în prealabil. Pentru a evita astfel de situații, folosește o perie de păr pe șuvițe de grosimi apropiate și descurcă-le cu grijă. Totodată, poți încerca și anumite produse pentru păr ce ajută la descâlcirea acestuia.

Realizarea buclelor

Depinde doar de tine ce model de bucle îți dorești deoarece există o varietate de stiluri care să-ți pună în evidență frumusețea și personalitatea! Cu toate acestea, indiferent de stil, este necesar să alegi direcția de răsucire pentru fiecare porțiune și să realizezi acest lucru cu fiecare șuviță, chiar dacă . Poți opta fie pentru grosimi diferite sau similare.

Tipuri de bucle

  • Bucle lejere – sunt buclele potrivite atât pentru o ținută casual, cât și una elegantă. Se realizează rapid și oferă rezultate maxime.
  • Bucle săltărețe – acest model este „messy”, punându-ți în valoare personalitatea jucăușă, seducătoare și elegantă totodată.
  • Bucle răsucite – potrivite pentru evenimentele dichisite, de seară, buclele răsucite oferă un look cu totul deosebit, însă pentru acestea va trebui să te pregătești din timp deoarece necesită un pic mai mult de muncă. 
  • Bucle naturale – sunt potrivite atât pentru activitățile cotidiene, cât și pentru momentele speciale; oferă un aspect natural și un look diferit pentru părul tău.

Fixarea buclelor

După ce ai terminat de ondulat toate șuvițele de păr, este timpul să fixezi coafura, astfel încât să te bucuri de un look perfect perioade îndelungate! În primul rând, dacă vrei un aspect natural, trece-ți mâinile ușor prin bucle pentru a desprinde puțin onduleurile. Ulterior, aplică un spray de fixare pentru un rezultat de lungă durată. Asigură-te că îl pulverizezi pe acesta de la o distanță de 15-20 de centimetri.

Investește într-un ondulator de calitate și bucură-te de o coafură perfectă, de invidiat, indiferent dacă mergi la job, școală sau la un eveniment important. Ține cont de sfaturile oferite și folosește doar produsele potrivite pentru părul tău!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Jucăriile din lemn. De ce sunt avantajoase pentru copii?

Articolul Urmator

8 sfaturi utile pentru un păr ondulat și sănătos

Cele mai populare