Cum alegi echipamentul shaorma cel mai bun?

Înainte de a cumpăra un echipament pentru shaorma, ar trebui să îți răspunzi la câteva întrebări. Fă-ți o listă cu ele, ca să îți fie mai ușor.

Puncte de avut în vedere când comanzi un utilaj shaorma

Mai întâi ar trebui să alegi ce opțiune te avantajează: un aparat shaorma pe gaz sau electric? Primul tip prăjește carne când este conectat în rețeaua electrică. Al doilea funcționează cu butelii de gaz.

Echipamentele care funcționează cu gazsunt mai ieftine, simplu de utilizat, dar prezintă și un pericol de incendiu ridicat. Dispozitivele electrice consumă mai multă energie, dar sunt categoric mai sigure în exploatare.

Aparatele cu gaz sunt preferatele multora. Se disting prin costuri minime de întreținere. Un astfel de echipament este ideal pentru comerțul stradal.

Designul aparatului pentru prepararea shaormei este unul standard. Există o țepușă situată vertical pentru carne. Uneori chiar mai multe. Carcasa este echipată cu elemente de încălzire electrice sau arzătoare cu gaz. Există regulatoare pentru controlul procesului de gătit. Unele modele au un geam protector. Carnea prăjită se colectează pe o tavă specială.

Este necesar să se determine puterea modelului de aparat shaorma ales. Alege-l pe acela potrivit în raport de volumul de producție shaorma, de gradul de încărcare cu bucăți de carne a tijelor echipamentului. Este recomandabil să cumperi o variantă rotativă. Un astfel de model va asigura prăjirea uniformă și o calitate mai bună a cărnii.

Corpul echipamentului trebuie să fie realizat din oțel inoxidabil de calitate alimentară. Va fi durabil chiar la utilizare intensivă.

În momentul achiziției, nu uita nici de termenul de garanție. Alege un distribuitor serios care oferă mentenanță profesionistă.

În acest sens, achiziționarea unei mașini shaorma de la TC Romania Crown Cool este o bună opțiune. Se oferă inclusiv servicii garanție și post-garanție, pe bază de contract, de înaltă calitate în toate orașele țării. Angajații răspund rapid la solicitări, deci vei putea scăpa de această grijă pe timpul exploatării echipamentului cumpărat.

Beneficiile utilizării unui aparat de preparat shaorma

Cele mai citite articole

– Carnea se prăjește repede și uniform. La final va fi crocantă și foarte gustoasă.

– Carnea este procesată cu aer cald, nu intră nici un moment în contact cu suprafața de prăjire, așa cum se întâmplă în cazul în care s-ar frige carnea pe grill.

– Echipamentul fast food special pentru shaorma este unul durabil, chiar dacă se utilizează intensiv.

– Folosirea dispozitivului gastronomic de preparat shaorma este ușoară, nu sunt necesare abilități speciale. Există chiar și un colector de grăsimi, fapt care facilitează curățarea echipamentului.

– După pornirea aparatului electric sau pe gaz, angajatul poate să înceapă să lucreze rapid. Echipamentul intră în funcțiune după doar câteva minute.

Principiul de funcționare al echipamentelor pentru shaorma

Bucățile de carne sunt înfipte pe o țepușă sau mai multe (în funcție de model). Fiecare tijă se mișcă încet în jurul axei sale, lucru care permite cărnii să se prăjească uniform. În aparatele electrice pentru shaorma, căldura este mai ușor reglabilă decât în cazul unor arzătoare cu gaz. Încălzitoarele sunt poziționate în așa fel încât radiația termică să aibă eficiență maximă. Se poate regla puterea de încălzire de angajatul ce folosește echipamentul.

Carnea este gătită în suc propriu; adaosurile de ulei și grăsime nu sunt necesare. În timpul gătitului, produsele finite sunt tăiate cu un cuțit special (manual sau electric).

În funcție de model, de încărcătura de pe țepușă, de materiile prime, randamentul poate să difere. Se poate folosi la shaorma carne friptă de porc, vită, miel etc.

Un aparat shaorma bun, o investiție aducătoare de profit rapid

În prezent, în țara noastră echipamentele pentru shaorma sunt foarte solicitate. Aparatul fast food de acest gen prăjește uniform carnea, face ca mâncarea stradală să fie gustoasă. Vânzările sunt mari. Acest lucru permite investiției să se amortizeze rapid.

Pentru o afacere de succes, este însă important să alegi dispozitivul shaorma potrivit. Consultanții de la TC Romania Crown Cool te pot ajuta în acest sens!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Sugestii pentru a alege un spatiu pentru evenimentele corporate

Articolul Urmator

Cum sa-ti iasa mancarea mai gustoasa?

Cele mai populare